logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش تند وزیر صنعت به موضوع صادرات فله‌ای

واکنش تند وزیر صنعت به موضوع صادرات فله‌ای
نعمت زاده در پاسخ به سوالی در مورد صادرات فله‌ای خشمگین شد و گفت: اگر شما فله‌ای صادر می‌کنید من خبر ندارم، آدم نباید علیه کشورش صحبت کند، اگر کشورتان را مسخره کنید دنیا شما را مسخره می‌کند، عزت و احترام ملت ایران را حفظ کنید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس،  محمد‌رضا نعمت‌زاده امروز در حاشیه نشست اقتصادی تجاری ایران و کشورهای آفریقایی با اعلام این خبر اظهار داشت: برای برقراری ارتباطات اقتصادی و تجاری با کشورهای اروپایی برنامه کوتاه مدت بلند مدت و میان مدتی برای توسعه روابط در حال تهیه است و بیش از 60 موضوع در این ارتباط پیگیری می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی همچنین به این نکته اشاره کرد که بر اساس جمع بندی‌ انجام شده برنامه‌های یک ساله کوتاه مدت برای روابط اقتصادی و تجاری با آفریقا،2 تا 3 ساله میان مدت و 4 تا 5  ساله را دراز مدت برنامه ریزی کردیم که سازمان توسعه تجارت برای پیگیری این مطالبات محوریت خواهد داشت، اما سایر بخش‌ها از جمله بخش خصوصی نیز در این ارتباط باید همکاری کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت براین نکته تاکید کرد که شرایط آفریقا با گذشته بسیار متفاوت شده است.

وزیر صنعت در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا در شرایط بعد از اجرای برجام، صاردات فله‌ای کالا به پایان می رسد یا خیر؟ خشمگین شد و با صدای بلند، خطاب به وی گفت: «اگر شما فله ای صادر می کنید من خبر ندارم، آدم نباید علیه کشورش صحبت کند، اگر کشور خودتان را مسخره کنید، دنیا شما را مسخره می‌کند، عزت و احترام ملت ایران را حفظ کنید».

عصبانیت آقای وزیر به حدی بود که حضور خبرنگاران در جلسه بعدی یعنی گردهمایی رایزنان بازرگانی با وزیر صنعت لغو شده و جلسه بدون حضور خبرنگار برگزار شد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه