نشست مشورتی بخشدار مرکزی گمیشان با دهیاران ،رییس جهاد کشاورزی و رییس دامپزشکی گمیشان

نشست مشورتی بخشدار مرکزی گمیشان با دهیاران ،رییس جهاد کشاورزی و رییس دامپزشکی گمیشان
جلسه بخشدار بخش مرکزی گمیشان با دهیاران و رییس دامپزشکی و هلال احمر شهرستان ترکمن و گمیشان و ریس جهاد کشاورزی گمیشان و .. برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ساحل گمیشان صبح روز گذشته بخشدار بخش مرکزی با دهیاران و برخی روسای ادارات بخش مرکزی گمیشان نشست داشت .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ساحل گمیشان,

مصدق بخشدار بخش مرکزی گمیشان بر نظارت دقیق ناظر فنی بر ساختمان سازی در روستاها تاکید کرد و افزود : حتما نظارتها باید دقیق و کارشناسی شده و  فقط و فقط توسط ناظر فنی صورت بگیرد.

,

وی در ادامه از دهیاران خواست تا اطلاع درست و کامل از وضعیت روستاهای خود ارائه کنند تا خدمات دهی بهتری به روستاها انجام شود و هرگونه اطلاعاتی که جنبه عام پیدا می کندجهت ثبت در شناسنامه روستا ارائه دهند.

,

عبدالحمید ایزدی رییس دامپزشکی شهرستانهای ترکمن و گمیشان در ادامه گفت: بیش از 1400 بیماری بین دام و انسان مشترک است و مراقبت و پیشگیری از انتقال این بیماریها وظیفه ماست .

,

وی در ادامه افزود: دامپزشکی این آمادگی را دارد تا با سم پاشی در فصول بهار و تابستان از انتقال بیماریهایی که با نیش حشرات ایجاد می شود پیشگیری کند و همچنین واکسنهای مورد نیاز دامها را در اختیار دامداران قرار دهد و از دهیاران خواست تا با دامپزشکی همکاری و هماهنگی لازم را داشته باشند.

,

001

, 001,

002

, 002,

003

, 003,

004

, 004,

انتهای پیام/ ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه