ناوگان شهری با تمام ظرفیت هم جوابگو نیست؛
شهروندان از فرسودگی اتوبوس گله دارند، با خودروی شخصی به خیابان بیایند
استفاده از حمل و نقل عمومی برای کاهش تردد وسایل نقلیه شهری دغدغه امروز و دیروز مدیران نیست اما گفته های معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان باعث شد تا این دغدغه زیر سوال برود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صاحب نیوز، سوال خبرنگاران از معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان در نشست خبری در رابطه با کثیف و فرسوده بودن اتوبوس های شهری و نحوه رسیدگی به آن سر انجام به اینجا ختم شد که هر شهروند پول دارد برای خرید اتومبیل شخصی اقدام کند تا مجبور به استفاده از اتوبوس های این چنین نباشد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , صاحب نیوز, شهرداری اصفهان,مصطفی نوریان درحالی این جمله را به کار برد که سال هاست مدیران در تلاش هستند با توسعه حمل و نقل عمومی مردم را به این سو دعوت کنند که خودروهای شخصی عامل اصلی آلودگی هوا است و بهره مندی از ناوگان حمل و نقل عمومی به روز حق شهروندانی است که شهر با پول آنان اداره می شود.
,نوریان ادامه داد: با توجه به این که ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی با تمام ظرفیت جوابگوی سفرهای شهری نیست اما در برخی از مکان ها که ظرفیت ناوگان حمل ونقل عمومی خالی است شهروندان تمایلی به استفاده از حمل و نقل عمومی ندارند و همچنان حمل ونقل شخصی را ترجیح می دهند و این در حالی است که در دنیا خودرو زدگی در حال توسعه است.
,در اصفهان ۱۳۰۰ اتوبوس مشغول ارایه خدمت به شهروندان هستند که در این میان بخش از اتوبوس ها با گذشت سال های مفید به مرز فرسودگی رسیده و قرار بود مدتی پیش با رسیدن وعده های دولتی جای خود را به ناوگان تازه نفس بدهند اما با بدقولی پایتخت نشینان چرخ این اتوبوس ها هنوز در خیابان های اصفهان می چرخد.
, اصفهان,مدیران شهری از این گلایه می کنند که هر سال تعداد خودروهای شماره گذاری شده در اصفهان ۲ برابر گنجایش خیابان ها است و این یعنی عدم علاقه شهروندان به استفاده از حمل و نقل عمومی شهری که در صدر شهرهای آلوده قرار گرفته است.
,سالیانه یک میلیون و ۷۰۰ هزارخودرو در کشور تولیدمیشودکه سهم اصفهان از خودروهای تولیدشده در کشور بین ۱۰ تا ۱۵ درصد است و این برای شهری مانند اصفهان یعنی فاجعه.
,نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه استفاده از حمل و نقل عمومی سبب کاهش آلـودگـی مـیشـود افزود: بـه هـر میـزان که مردم از خودروهای شخصی کمتر استفاده کنند و به حمل و نقل عــمــــومـــی روی آورنــد، آلــودگــی هــوای نــاشــی از آلـودگـی خودروها نیز کاهش پیدا می کند.
,احمد شریعتی توسعه حمل و نقل عمومی را یکی ار برنامه های اصلی مدیران برشمرد و گفت: در حال حاضر لازم است تا با راه اندازی مترو و احداث تراموا کاری کنیم که میزان تردد خودروهای شخصی در شهر کاهش پیدا کند و به همین خاطر در بودجه سال آینده این موضوع به خوبی دیده شده است.ا
,اما لازمـــه اسـتـقـبـــال هـــرچـــه بـیـشـتــر مــردم از حمـل و نـقــل عـمــومــی، ارتـقــای سـطــح خــدمــاترسـانی و افـزایـش کیفیـت وسـایـل نقلیـه عمـومـی اسـت که کمتر در سیستم حمل و نقل عمومی لمس می شود.
,رییس کمیسیون حمل و نقل و محیط زیست شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با بیان اینکه اکنون اتوبوس تنها شیوه حمل و نقل عمومی در دسترس مردم اصفهان است، گفت: باید توان اتوبوس رانی برای خدمت به مردم ۴۰ درصد افزایش پیدا کند تا بیش از این شاهد افزایش خودروهای شخصی در شهر نباشیم.
,ابوالفضل قربانی افزود: رشد خودروهای شماره گذاری شده در زمان حاضر سه برابر رشد شهر اصفهان است که این برای کلانشهری چون اصفهان مناسب نیست و نشان می دهد که باید شهروندان به استفاده از حمل و نقل عمومی تشویق شوند.
,صحبت مدیران شهری برای گسترش حمل ونقل عمومی در حالی بیان شد که حرف های معاون حمل و نقلو ترافیک اصفهان در رابطه با نوسازی ناوگان اتوبوسرانی کمترین حق مردمی است که هزینه های نگهداری و توسعه این کلانشهر از جیب آنان می رود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه