logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

روحانی: بازگشایی سفارت امریکا ناممکن نیست

روحانی: بازگشایی سفارت امریکا ناممکن نیست
رییس جمهور ایران که برای شرکت در نشست اقتصادی "داووس" به سوئیس سفر کرده است،با شبکه تلویزیونی دولتی این کشور (آر.تی.اس) مصاحبه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از بهار رییس جمهوری اسلامی ایران در حالی برای شرکت در چهل و چهارمین دور نشست اقتصادی "داووس" به سوئیس سفر کرده است که در ژنو کنفرانس صلح سوریه بدون حضور نماینده از کشور ایران برگزار شد. "روحانی" در این مصاحبه تلویزیونی در مورد احتمال گسترش روابط تهران – واشنگتن و بحران سوریه صحبت کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

رییس جمهوری ایران در مصاحبه با شبکه تلویزیونی دولتی سوئیس در مورد بحران سوریه اظهارنظر کرده و گفته است "هیچ کسی جز ملت سوریه نمی تواند در مورد سرنوشت این کشور قضاوت و تصمیم گیری کند. این برعهده مردم سوریه است که در مورد آینده کشورشان تصمیمی اتخاذ کنند نه "جان کری" وزیر امور خارجه امریکا.

رییس جمهوری ایران در مورد روابط تهران – واشنگتن نیز اظهارنظر کرده و از امکان گسترش روابط تهران واشنگتن سخن گفته است. "روحانی" با اشاره به امکان گشایش سفارتخانه امریکا در تهران گفت: پیام‌هایی از سوی دولت امریکا برای بازگشایی سفارت‌خانه در تهران به ما رسیده است. این امر ناممکن نیست.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه