logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش آمریکا به اظهارات وزیر خارجه سوریه در «ژنو۲»

واکنش آمریکا به اظهارات وزیر خارجه سوریه در «ژنو۲»
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که از اظهارات وزیر خارجه سوریه در کنفرانس موسوم به «ژنو۲» چندان راضی نبود گفت که سوریه به جای آنکه چشم انداز مثبتی برای آینده عرضه کند لفاظی‌های تحریک‌کننده‌ای در کنفرانس مطرح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از فارس، کنفرانس بین‌المللی رفع بحران سوریه که به «ژنو 2» موسوم شده است، صبح روز گذشته در شهر «مونترو» با حضور هیأت دیپلماتیک از حدود 40 کشور و همچنین «سرگئی لاوروف»، «جان کری»، «بان کی مون» و «اخضر ابراهیمی» برگزار شد و تا غروب ادامه داشت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وزرای خارجه کشورهای شرکت‌کننده در این اجلاس سخنرانی کردند و «ولید معلم» وزیر خارجه سوریه نیز یکی از سخنرانان این کنفرانس بود که به نمایندگی دولت سوریه سخنرانی کرد.

دبیرکل سازمان ملل برای وزیر خارجه سوریه 10 دقیقه وقت سخنرانی تعیین کرده بود اما سخنان وی حدود 30 دقیقه به طول انجامید و حتی منجر به جدال لفظی معلم با «بان کی مون» دبیرکل سازمان ملل شد.

معلم در سخنان خود درباره معارضان سوری گفت: آنها مدعی هستند که نماینده مردم سوریه هستند. اگر می‌خواهید به اسم مردم سوریه حرف بزنید، نباید به مردم سوریه خیانت کنید و عوامل جیره خوار دشمنان مردم سوریه باشید.

«جان کری» وزیر خارجه آمریکا نیز در بخشی از سخنان خود اعلام کرد که «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه نمی‌تواند بخشی از دولت انتقالی باشد.

وی تصریح کرد: هیچ راهی وجود ندارد که مردی که پاسخ ظالمانه به مردم خود را رهبری کند بتواند مجدداً برای حکمرانی مشروعیت به دست آورد.

سخنان ولید معلم واکنش مقامات آمریکایی را به همراه داشت زیرا وی تأکید کرده بود که هیچ‌کس حق ندارد برای اسد مشروعیت تعیین کند و به کری اشاره کرده بود.

«جن ساکی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به حرف‌های ولید معلم گفت: رژیم سوریه به جای آنکه چشم‌انداز مثبتی برای آینده سوریه عرضه کند و آن تنوع، جامعیت و احترام به حق تمامی مردم سوریه است، لفاظی‌های تحریک‌کننده‌ای را مطرح کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه