مسابقات قرآن ویژه جوانان و ورزشکاران کردستان:
جوانان و ورزشکاران برتر کامیارانی در مسابقات قرآنی معرفی شدند
رئیس اداره ورزش و جوانان کامیاران گفت: قرآن کریم کتابی آسمانی ست که تمام آیه های آن تجربه های زندگی دنیوی و اخروی بوده و کسی که به آن اقتدا نماید دارای راهنما ومرشدی هدایت گر به امرصالح است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاهو خبر؛ "رضا باجلانی" رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان کامیاران صبح امروز شنبه در حاشیه استقبال از شرکت کنندگان در مسابقات استانی قرآن ویژه جوانان و ورزشکاران، در گفت و گو با خبرنگارما بر استفاده از رهنمودهای قرآن کریم برای زندگی بهتر تاکید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهو خبر,رئیس اداره ورزش و جوانان در این باره اظهار داشت: قرآن کریم کتابی آسمانی ست که تمام آیه های آن تجربه های زندگی دنیوی و اخروی بوده و کسی که به آن اقتدا نماید دارای راهنما ومرشدی هدایت گر به امرصالح است.
,باجلانی درباره مسابقات قرآن جوانان و ورزشکاران کردستان ابراز داشت: مسابقات دررشتههای قرائت ترتیل، اذان، حفظ یک جزء، حفظ 3 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20جزء، حفظ احادیث موضوعی، حفظ آیات موضوعی و مفاهیم در شهر سنندج برگزار شد.
,وی افزود: حدود 76 نفر از شهرهای کردستان و در گروه های سنی 15 تا 29 سال در دو بخش برادران و خواهران شرکت داشتند و جوانان و ورزشکاران کامیارانی نیز در رشته های مختلف این مسابقات حضور داشتند.
,رئیس اداره ورزش و جوانان درباره مقام های کسب شده خاطر نشان کرد: در بخش برادران "پیمان قیطاسی" و در بخش خواهران "روناک امامی" در رشته مفاهیم و در احادیث موضوعی "مریم قیسوندی" هرسه از کامیاران توانستند عنوان های اول را کسب نمایند.
,باجلانی اضافه کرد: نفرات برتر در دو بخش جوانان و ورزشکاران در بهمن ماه سال جاری در مسابقات کشوری شرکت خواهند داشت.
,انتهای پیام/ف
,
ارسال دیدگاه