logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دبیر گروه های معارف دانشگاه های استان اصفهان:

جهت گیری های علمی باید به سمت خودباوری و توانمندی باشد

جهت گیری های علمی باید به سمت خودباوری و توانمندی باشد
دبیر گروه های معارف دانشگاه های استان اصفهان گفت: بزرگترین مانع بر سر راه رشد علمی جریانات اختلاف برانگیز است که از سوی دشمن و یا از روی غفلت خود روی می دهد، وحدت عملی در رویه های خدمتگذاری یکی از ضرورت های تحقق رشد علمی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سپاهی در گفت و گو با صاحب نیوز، پیرامون سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع روسای دانشگاه ها و مسئولان آموزش عالی کشور و تاکید بر رکود علمی اظهار کرد: هشدارهایی که رهبری در زمینه های مختلف مرتبط با دانشگاه ها فرمودند با توجه به وضعیت فعلی بسیار ضروری است.
وی بیان کرد: همواره فرموده های رهبری به نحوی است که باید حرکت خود را مطابق با آن تنظیم کنیم و با توجه به نکاتی خط مشی خود را تعیین کنیم، قطعا جلوگیری از هرگونه رکود در فضای دانشگاهی پذیرفتنی نیست.
وی تاکید کرد: بزرگترین مانع بر سر راه رشد علمی جریانات اختلاف برانگیز است که از سوی دشمن و یا از روی غفلت خود روی می دهد، وحدت عملی در رویه های خدمتگذاری یکی از ضرورت های تحقق رشد علمی است.
دبیر گروه های معارف دانشگاه های استان اصفهان تصریح کرد: مشغول شدن به حاشیه ها و کارهای روزمرگی از جمله حربه هایی است که دشمن درصدد تحقق آن است، ما باید بپذیریم که ممکن است اختلاف سلیقه وجود دارد، راه نفوذ دشمن، ایجاد لایه هایی در جامعه و غفلت از آنها به دلیل پرداختن به حاشیه ها و اختلافات است.
وی با اشاره به فرمایشات رهبری خاطرنشان کرد: جهت گیری مجموعه علمی کشور از منظر رهبری بسیار حائز اهمیت است، اگر جهت گیری به سمت خودباوری، اعتماد به نفس و توانمندی نباشد و عدم توجه به جهت گیری مناسب ما را از رشد علمی دور می سازد.
حجت الاسلام سپاهی عنوان کرد: حداقل رسیدن اختلافات، حداکثر وحدت و اوج همدلی بهترین راهکار برای تحقق رشد علمی کشور است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز،, صاحب نیوز,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه