حاشیه های همایش پیاده روی اصفهان به مناسبت روز جهانی دیابت؛
ستاد سلامت نتوانست سلامت قرعه کشی را حفظ کند/ صحبتهای در گوشی با شهردار اصفهان! + تصاویر
پس از پایان مراسم و هنگام خروج جمالی نژاد شهردار اصفهان، زن و مرد فرصت را غنیمت شمرده و از همه طرف برای صحبت کردن با شهردار هجوم آوردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میدان نیوز، همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی استان اصفهان دیروز از محل پل خواجو آغاز شد و شرکت کنندگان پس از طی مسیر دو کیلومتری پل خواجو تا پارک آبشار، در مراسمی که به مناسبت هفته ملی دیابت برگزار شده بود، شرکت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میدان نیوز,این مراسم حواشی جالبی داشت که شما را به خواندن آنها دعوت می کنیم؛
,* مردم اصفهان به دلیل اطلاع رسانی خوب شهرداری، استقبال خیلی خوبی از این مراسم کردند به طوری که نزدیک ساعت ۷ صبح روز جمعه در اطراف پل خواجو مکانی برای پارک خودرو نبود. باز شدن زاینده رود هم مزید بر علت شده بود تا شهروندان اصفهانی با شور و نشاط بیشتری در این همایش شرکت کنند.
,* عدم هماهنگی و نظم در میان شرکت کنندگان و مسئولین برگزاری این همایش از همان ساعات اولیه نمایان بود.
,* این همایش که با حضور شهردار و مسئولین شهری برگزار شده بود در قالب برنامه صبح و نشاط شبکه سه سیما، به صورت زنده روی آنتن رفت.
,* شرکت کنندگان پس از طی مسیر پل خواجو تا پارک آبشار در ورودی پارک آبشار با ازدحام زیادی روبرو شدند که این امر باعث ناراحتی عده ای از خانواده های اصفهانی شد.
,* ستاد سلامت سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان که مسئول برگزاری این همایش عنوان شده بود در بدو ورود خانواده ها از آنها با پک های شیر و بیسکویت بدون قند پذیرایی کرد.
,* کارت های قرعه کشی که برای این مراسم در نظر گرفته شده بود، بر خلاف وعده در میان شرکت کنندگان توزیع نشد و شنیده ها حاکی از آن بود که ستاد سلامت، کارت های قرعه کشی را روز قبل از همایش در میان مناطق ۱۵ شهرداری پخش کرده اند. این امر ناراحتی و عصبانیت برخی از خانواده ها را در پی داشت تا جایی که از اطراف جایگاه صدای اعتراضات به گوش می رسید و بهزادکاویانی، مجری برنامه صبح و نشاط هم در پخش زنده به این نکته اشاره کرد.
,* پس از پایان مراسم و هنگام خروج دکتر جمالی نژاد شهردار اصفهان، مردم فرصت را غنیمت شمرده و از همه طرف برای صحبت کردن با شهردار هجوم آوردند و مسائل و مشکلاتشان را با شهردار در میان گذاشتند.
,* عدم وجود سطل های زباله به میزان کافی باعث شده بود تا پک های صبحانه روی زمین تلمبار شود و این امر فضای مجموعه ورزشی آبشار را زشت و زننده کرده بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه