رئیس اداره بهزیستی خواف:
افزایش گرایش زنان به مواد مخدر زنگ خطری برای جامعه محسوب می شود
رئیس اداره بهزیستی خواف گفت: افزایش گرایش زنان به مواد مخدر زنگ خطری برای جامعه و زنان محسوب می شود و طی چند سال گذشته میزان گرایش زنان به مواد مخدر افزایش یافته است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منشور خواف ، کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد ویژه مدایران آرایشگاه زنانه در سالن اجتماعات فرمانداری خواف برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منشور خواف,,
در این جلسه علی ابراهیم بای رئیس اداره بهزیستی خواف گفت: با توجه به افزایش روزافزون سوء مصرف مواد مخدر از لحاظ تعداد مصرف کنندگان، مقدار مصرف مواد و شدت و نوع ماده مصرفی و متعاقب ان صدمات و لطماتی که به افراد وارد می گردد اهمیت برنامه های پیشگیری از مواد پیش از پیش احساس می گردد.
, .,
وی افزود: افزایش گرایش زنان به مواد مخدر زنگ خطری برای جامعه و زنان محسوب می شود و طی چند سال گذشته میزان گرایش زنان به مواد مخدر افزایش یافته است.
,
,
وی ادامه داد: تحقیقات نشان می دهد یکی از مراکزی که در افزایش گرایش زنان به مواد مخدر نقش بسزایی دارد آرایشگاه های زنانه می باشد و لذا میطلبد تا در راستای مبارزه با مواد مخدر مدیران این آرایشگاه ها آموزش های لازم را فرا بگیرند.
, .,,
وی افزود: با اعتیاد و پیشگیری از آن در جامعه نیازمند مشارکت همه نهادها و ارگان ها می باشد و این اداره امادگی کامل جهت انجام کارگروهی و مشارکتی با نهادهای مختلف را جهت اجرای طرح های پیشگیر از اعتیاد در شهرستان خواف دارد.
,انتهای پیام/ ر
]
ارسال دیدگاه