اسپانسر نبود والیبال رشد نداشت

فراهانی: داوران در لیگ برتر والیبال بانوان محک جدی نخورده‌اند

فراهانی: داوران  در لیگ برتر والیبال بانوان محک جدی نخورده‌اند
داور بین‌المللی والیبال بانوان کشورمان اعتقاد دارد به دلیل مسابقات یک طرفه داوران در لیگ محک جدی نخورده‌اند.
[

سهیلا فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی دانا، درباره مسابقات لیگ برتر والیبال بانوان، گفت: امسال اتفاق خاصی نیفتاده و بازیکنان در 3 تیم بالا تجمع کرده‌اند. بازی‌های آنها حساس و قشنگ است، اما با توجه به اینکه اسپانسر نبوده والیبال هیچ رشدی نداشته است.

,

وی درباره شرایط داوران، اظهار داشت: در داوری مشکل خاصی نداشتیم. ما فقط 3 مسابقه حساس داشتیم. آزمون سختی را نداشتیم و فکر می‌کنم داوران محک جدی نخوردند، اما در حالت کلی از آنها رضایت دارم. زمانی می‌توانیم بگوییم داوران محک خوردند که همه مسابقات خوب باشد.

,

داور بین‌المللی والیبال در پاسخ به این سوال که که تنها مشکل داوری دیدار ذوب‌اهن و دانشگاه آزاد بود، تصریح کرد: آن مشکل مربوط به مسابقه نبود و داور و یک بازیکن اعتراضاتی را به رفتارهای یکدیگر داشتند. وقتی می‌گوییم داوری مشکل داشته که بازی تحت تاثیر قرار بگیرد و یک مسابقه با قضاوت داوران بهم بریزد که در این دیدار به این صورت نبود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه