logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

70 داعشی در الانبار عراق از پای درآمدند

70 داعشی در الانبار عراق از پای درآمدند
ستاد مشترک عملیات الانبار در بیانیه‎ای از کشته شدن 70 تروریست داعش از جمله قاضی این گروه تروریستی تکفیری در این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از الفرات نیوز، ستاد فرماندهی عملیات الانبار در بیانیه‌ای اعلام کرد که در عملیات پاکسازی دو منطقه «البومناحی» و «البودعیج» در فلوجه، 20 تروریست کشته و 15 تن زخمی و سه خودروی حامل تیربار و توپ منهدم شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


نیروهای عراقی کمین‌گاه‌های تروریست ها را در منطقه البوفراج شناسایی کردند و تیراندازی از این منطقه را متوقف کردند. نیروهای عراقی همچنین چند حمله تروریستی با خودروهای بمب گذاری شده را در منطقه های البوعیثه، البوفراج و الجرایشی خنثی کردند و یک ونِ حاملِ تروریست ها را شناسایی و هدف قرار داده و همه سرنشینان آن را کشتند. علاوه بر این یک تروریست در البوفراج شناسایی و کشته شد و در الجرایشی هم یک خودروی نظامی منهدم شد.

نیروهای عراقی همچنین یک خودروی حامل شماری تروریست را در منطقه البوفراج به ضرب موشک هدف قرار داده و منهدم کردند.

 تانک های عراقی نیز یک خودروی بمب گذاری شده و یک خودروی نظامیِ حامل گروهی از تروریست ها را در منطقه های البوفراج و الجرایشی منهدم کردند. واحد موشکی ارتش عراقی نیز شش تروریست را هدف قرار داد و جان آن ها را گرفت.

نیروهای عراقی همچنین در منطقه حصیبه شرقی چهار تروریست را در حال نصب خمپاره انداز و حفر خندق شناسایی و به ضرب موشک هدف قرار دادند و آن موقعیت را با خاک یکسان کردند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه