نماینده تام الاختیار استاندار اردبیل در ستاد اربعین حسینی:
اعزام اولین کاروان هدایای مردم استان اردبیل به عراق/ کمکها تا شنبه به مقصد میرسد
نماینده تام الاختیار استاندار اردبیل در ستاد اربعین حسینی، گفت: اولین کاروان هدایای اهالی استان اردبیل به مردم عراق امروز به سمت این کشور حرکت میکند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رحیم صدقیان، نماینده تام الاختیار استاندار اردبیل در ستاد اربعین حسینی در گفتگو با سبلانه،از اعزام اولین کاروان هدایای مردم استان اردبیل به مردم عراق خبر داد و گفت: 16 کامیون حامل هدایای مردم استان به مردم عراق ساعت 13 امروز سه شنبه 26 آبان ماه از محل ساختمان جمعیت هلال احمر استان واقع در شهرک سینا حرکت خواهد کرد و انتظار می رود این کمک ها جمعه و یا شنبه به دست مردم عراق برسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانه, سبلانه,وی میزان کمکهای اولین کاروان هدایای مردم استان اردبیل به مردم عراق را 380 تُن به ارزش ریالی پنج میلیارد ریال اعلام کرد و گفت:وسایل تغذیهای آشپزخانه شامل برنج، روغن، قند و شکر، رب، چای ، انواع حبوبات و همچنین چادر گروهی برای اسکان 500 نفر جزو اقلام اهدائی مردم استان به مردم عراق است.
,صدقیان خاطرنشان کرد: یک آمبولانس با دو نفر پزشک، یک پرستار و یک کارشناس بهداشت در اولین کاروان هدایای مردم استان اردبیل به عراق حضور دارند که این اکیپ پزشکی دو روز بعد از اربعین به کشور باز می گردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه