رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایجرود خبر داد

واکسیناسیون بیش از 26 هزار گوسفند و بز شهرستان ایجرود علیه تب برفکی/قرنطینه‌ در واحدهای دامداری مؤثرترین روش برای پیشگیری از بیماری واگیردار تب برفکی

واکسیناسیون بیش از 26 هزار گوسفند و بز شهرستان ایجرود علیه تب برفکی/قرنطینه‌ در واحدهای دامداری مؤثرترین روش برای پیشگیری از بیماری واگیردار تب برفکی
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایجرود گفت: در طرح واکسیناسیون رایگان بر علیه بیماری تب‌برفکی در شهرستان ایجرود 26 هزار و 871 راس گوسفند و بز توسط پرسنل اداره دامپزشکی و با همکاری بخش غیردولتی واکسینه شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد عیسی‌پور امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان اظهار کرد: با هدف مبارزه با بیماری تب‌برفکی، واکسیناسیون رایگان گوسفند و بز بر علیه بیماری تب‌برفکی در شهرستان ایجرود با موفقیت اجرا شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,

وی افزود: تب برفکی یک بیماری ویروسی است که معمولاً به صورت تب شدید و ایجاد تاول در دهان و بین سم حیوان بروز می کند و در صورت عدم رسیدگی باعث کاهش تولید و تلف شدن دام‌های جوان و زیان اقتصادی به دامداران می شود.

,

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایجرود  تصریح کرد: واکسیناسیون و ایمن سازی دام‌ها و رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی ، قرنطینه‌ای در واحدهای دامداری مؤثرترین روش جهت پیشگیری از بیماری واگیردار تب برفکی است.

,

عیسی پور ادامه داد: در این راستا با اجرای طرح فراگیر مایه‌کوبی گوسفندی در سال جاری 26 هزار و 871 راًس گوسفند و بز علیه بیماری تب‌برفکی در شهرستان ایجرود تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفتند.

,

وی از تمام دامداران زحمت کش این شهرستان درخواست کرد در زمان مراجعه نیروهای دامپزشکی به روستاها همکاری لازم را در این زمینه انجام دهند.

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه