افتتاح سالن ورزشی 12 فروردین با حضور معاون وزیر در گرگان؛
از تاخیر چند ساله یک افتتاح تا نامناسب بودن حیاط مدرسه برای ورزش دختران+تصاویر
سالن چند منظوره ورزشی 12 فروردین شهر گرگان با حضور مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلاس بیست ، این سالن با ۱۰۷۲ متر مربع مساحت، ۳۶ متر دیوارکشی،۷۰۰ متر مربع محوطه سازی وبا اعتباری بالغ بر۸۵۰ میلیون تومان ازاعتبارات استانی ساخته و تحویل آموزش و پرورش شهرستان گرگان شد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست,

, حیاط مدرسه برای ورزش دختران مناسب نیست
, حیاط مدرسه برای ورزش دختران مناسب نیست, حیاط مدرسه برای ورزش دختران مناسب نیست,«مهرزادحمیدی» درمراسم افتتاح این سالن ورزشی گفت: حیاط مدارس به ویژه مدارس دخترانه جای مناسبی برای ورزش نیست.
,وی ادامه داد: درنشریه۲۳۲ سازمان مدیریت تاکید شده درکنار هرمدرسه باید یک سالن ورزشی باشد و این قانون برای مدارس جدید الاحداث باید اتفاق بیفتد.
,کمبود منابع مالی برای ساخت فضاهای ورزشی داریم
, کمبود منابع مالی برای ساخت فضاهای ورزشی داریم, کمبود منابع مالی برای ساخت فضاهای ورزشی داریم,معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش افزود: هم اکنون با کمبود منابع مالی روبه رو هستیم که به محض گشایش مالی، شاهد سالن های ورزشی درکنار مدارس یا مجتمع های آموزشی خواهیم بود.
,

, به گفته خبرنگار ما، عملیات ساخت این سالن ورزشی از چند سال قبل آغاز شده بود، اما به دلیل کمبود اعتبارات، آموزش و پرورش قادر به تکمیل آن نبوده است.
,برای ساخت این سالن از محوطه دو مدرسه دخترانه استفاده شد تا دانش آموزان دختر این دو مدرسه واهالی این محله یه راحتی بتوانند از آن استفاده کنند.
,محرومیت چشمگیر سرانه ورزشی در استان
, محرومیت چشمگیر سرانه ورزشی در استان, محرومیت چشمگیر سرانه ورزشی در استان,براساس این گزارش، درشرایطی که سرانه ورزشی مدارس کشور از ۰/۵ مترمربع فراتر رفته ، این رقم در استان گلستان ۰/۳۱ مترمربع و نشان دهنده محرومیتی چشمگیر و قابل توجه در این بخش است.
,گفتنی است، علاوه بر حیاط فضاهای آموزشی، ۶۷ سالن ورزشی برای مدارس استان ساخته شده که به طور کامل در اختیار دانش آموزان قرار دارد.
,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه