logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

باید با ایران و روسیه علیه داعش ائتلاف کنیم

باید با ایران و روسیه علیه داعش ائتلاف کنیم
نخست وزیر سابق فرانسه بر لزوم ائتلاف کشورهای غربی با ایران، روسیه و سوریه به منظور از بین بردن گروه تروریستی داعش تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ، به نقل از مشرق؛ فرانسوا فیون نخست وزیر سابق فرانسه تاکید کرد: دولت پاریس در ائتلاف های خود با کشورهای منطقه خاورمیانه در موضع کاملا اشتباهی قرار گرفته است.

وی خواستار تشکیل یک ائتلاف بین المللی شامل کشورهای غربی، روسیه، سوریه و ایران و همکاری با ارتش سوریه به منظور مبارزه با گروه تروریستی داعش شد.

فیون در یک گفت وگوی اختصاصی با هفته نامه "فالوس اکتویل" تحت عنوان " سوریه باید در ائتلاف ضد داعش قرار گیرد" این مطلب را ابراز داشت.

وی گفت: برای کسب پیروزی بر گروه تروریستی داعش در وهله اول باید کشورهای شرکت کننده در این نبرد به طور صحیح انتخاب شوند. من تصور می کنم روسیه و ایران به طور خاص دو گزینه درست در این ائتلاف خواهند بود.

فیون افزود: ما نیازمند ائتلاف همگان هستیم. ما به روسیه، ایرانیان و سوری ها هستیم. می بایست با تشکیل یک ائتلاف بزرگ به فرماندهی ستاد عملیات نظامی مشترک به همراه نیروهای مستقر در سوریه عملیات نظامی زمینی علیه داعشی ها انجام داد و ارتش سوریه می بایست در این نبرد حضور داشته باشد.

وی تاکید کرد: قطر و عربستان بخاطر حمایت از تروریسم می بایست مورد بازخواست قرار گیرند.

فیون خاطرنشان کرد: نباید بر استراتژی دور نگه داشتن اتهامات از قطر و عربستان تکیه کرد. غرب از مسئولیت خود در نبرد با داعش شانه خالی کرد و ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه آن را برعهده گرفت. خوشبختانه او به مسئولیت خود عمل کرد زیرا در غیر این صورت، احتمالا ما با قدرت بزرگتری از سوی داعش روبرو می شدیم که می توانست بر پایتخت های منطقه و مساحت وسیعی از سوریه سلطه یابد و به دریا دسترسی پیدا کند که این امر می توانست برای داعش یک امتیاز راهبردی مهم بشمار رود و به همین دلیل، من خوشحالم و از دخالت روسیه استقبال می کنم.

وی افزود: دولت فرانسه می بایست با مسکو به منظور پی ریزی یک استراتژی مشترک به منظور بازگرداندن سوریه وارد گفت وگو شود. من می دانم باراک اوباما رییس جمهور آمریکا در کنفرانس گروه 20 با پوتین دیدار و گفت وگو کرده است و هم اکنون زمان آن فرارسیده تا ما تصمیم مشترکی برای نبرد با داعش اتخاذ کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه