انتقاد استاندار سابق آذربایجان شرقی به ماهیت سند تدبیر و توسعه؛

پشتوانه ی اجرایی سند تدبیر و توسعه کیست؟/متولیان توسعه استان تمام تلاش خود را صرف سند ملی آمایش بکنند که پشتوانه اجرایی دارد

پشتوانه ی اجرایی سند تدبیر و توسعه کیست؟/متولیان توسعه استان تمام تلاش خود را صرف سند ملی آمایش بکنند که پشتوانه اجرایی دارد
بیگی نوشت: اگر تبریز در این سند به عنوان شهر بین المللی معرفی شود، اعتبارات مشخصی در این حوزه برای تبریز اختصاص یافته و تبریز مورد استناد و حمایت اسناد پائین دستی قرار می گیرد. اما اگر صفت بین المللی از قاموس تبریز دریغ گردد یک جفای تاریخی در حق شهر اولین ها اعمال خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زیتون ، احمد علیرضا بیگی استاندار سابق آذربایجان شرقی در کانال تلگرام خود نسبت به ماهیت سند تدبیر و توسعه استان واکنش نشان داد و نوشت: 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون, احمد علیرضا بیگی استاندار سابق آذربایجان شرقی در کانال تلگرام خود نسبت به ماهیت سند تدبیر و توسعه استان واکنش نشان داد و نوشت: ,

آذربایجان شرقی اسنادی با عنوان توسعه کم ندارد. دولت آقای خاتمی سندی با عنوان سند توسعه ی آذربایجان شرقی تصویب کرده بود. کارشناسان، این سند را با سند تدبیر و توسعه ی فعلی مقایسه کنند. سند توسعه ی آذربایجان شرقی تصویب شده در دولت آقای خاتمی، علی رغم کاستی های موجود، در هیئت دولت تصویب شده بود و پشتوانه ی اجرایی داشت. پشتوانه ی سند تدبیر و توسعه کیست؟ در کدام مرجع رسمی تصویب شده است؟ کدام خط اعتباری برای آن معلوم شده است؟ به لحاظ محتوا و آینده نگری کدام خلا سند قبلی را پر کرده است؟

,

متولیان توسعه ی آذربایجان تمام تلاش خود را باید به سمت سند ملی آمایش ببرند که پشتوانه ی اجرایی دارد و لازم الاجراست و در برنامه ی توسعه ی پنج ساله ی کشور به عنوان سند بالادستی لحاظ می شود. مسئولین و متولیان آذربایجان شرقی باید کارکرد بین المللی تبریز و استان را در چارچوب سند ملی آمایش بگنجانند. در سند قبلی آمایش که در دو سال اخیر تنظیم شده، تنها اصفهان و تهران به عنوان شهر بین المللی معرفی شده است و مابقی شهرها شهر منطقه ای محسوب گردیده اند. در بازنگری سند آمایش، باید تبریز در کلوپ شهر بین المللی قرار گیرد. این مهم به دوش نمایندگان تبریز و مسئولین استانی است. اگر تبریز در این سند به عنوان شهر بین المللی معرفی شود، اعتبارات مشخصی در این حوزه برای تبریز اختصاص یافته و تبریز مورد استناد و حمایت اسناد پائین دستی قرار می گیرد. اما اگر صفت بین المللی از قاموس تبریز دریغ گردد یک جفای تاریخی در حق شهر اولین ها اعمال خواهد شد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه