به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحیم حیدری مسئول بسیج اصناف استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار دیارآفتاب، با تبریک فرا رسیدن سی و ششمین سالگرد تشکیل بسیج مستضعفین بهفرمان حضرت امام خمینی (ره)، گفت: شجره طیبه بسیج در این ۳۶ سال، کارنامه درخشان و عملکرد مثبت و شایسته ای در خدمت به ملت و دفاع از آرمان های انقلاب و نظام دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,,

, حیدری با بیان اینکه بسیح حافظ انقلاب در عرصه های مختلف است، اظهار کرد: این حفاظت زمان و مکان ندارد و هرجا و در هر عرصه ای تهدید علیه انقلاب بوده است، بسیج و بسیجیان در آنجا حضور داشته و با استکبار مبارزه می کنند.
,
وی به موفقیت های نیروهای بسیجی در عرصه های مختلف علمی و نظامی اشاره کرد و افزود:همه وظیفه داریم تا با تبعیت از ولایت فقیه و اطاعت از اوامر مقام معظم رهبری با ایثار و از خودگذشتگی در راستای خدمت به نظام و ارزش های والای شهدا گام برداریم.
,
مسئول بسیج اصناف استان مرکزی به برنامه های پیش بینی شده به مناسبت هفته بسیج در قشر اصناف استان اشاره کرد و گفت: همایش اقتصاد مقاومتی در راستای حمایت از تولید داخلی، دیدار با خانواده شهدا و برگزاری نشست های روشنگری بخشی از برنامه ها است.
,
حیدری خاطرنشان کرد: تجلیل از بسیجیان برتر اصناف، نشست سرگروه های حلقه های صالحین، مسابقات ورزشی، مسابقات فرهنگی در نواحی استان، فراخوان گردان الی بیت المقدس و برگزاری مراسم دعای کمیل از دیگر برنامه های است که به مناسبت هفته بسیج در استان برگزار می شود.
,
گرامیداشت هفته بسیج از ۲۹ آبان آغاز و تا ۵ آذرماه ادامه دارد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه