مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا در یادواره شهدای کارگری میاندوآب:
"جنگ نیابتی" دشمنان علیه اسلام و انقلاب اسلامی/ نفوذ و اختلاف افکنی دو نقشه دشمن
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی در مراسم یادواره شهدای کارگری کارخانه قند میاندوآب با اشاره به جنگ نیابتی دشمنان علیه اسلام و انقلاب اسلامی، بر لزوم هوشیاری در برابر توطئه نفوذ و اختلاف افکنی دشمنان تاکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی مهدوی در این مراسم که با همکاری حوزه مقاومت بسیج کارگری و کارخانه قند میاندوآب در مسجد النبی(ع) این شهر برگزار شد با بیان اینکه شهدا از امتحان الهی سربلند بیرون آمدند، گفت: امنیت و سربلندی امروز ما به برکت خون شهدا و کسانی است که از عزیزترین سرمایه زندگانی خویش گذشتند و مجاهدت کردند.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی مهدوی در این مراسم که با همکاری حوزه مقاومت بسیج کارگری و کارخانه قند میاندوآب در مسجد النبی(ع) این شهر برگزار شد با بیان اینکه شهدا از امتحان الهی سربلند بیرون آمدند، گفت: امنیت و سربلندی امروز ما به برکت خون شهدا و کسانی است که از عزیزترین سرمایه زندگانی خویش گذشتند و مجاهدت کردند., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی مهدوی در این مراسم که با همکاری حوزه مقاومت بسیج کارگری و کارخانه قند میاندوآب در مسجد النبی(ع) این شهر برگزار شد با بیان اینکه شهدا از امتحان الهی سربلند بیرون آمدند، گفت: امنیت و سربلندی امروز ما به برکت خون شهدا و کسانی است که از عزیزترین سرمایه زندگانی خویش گذشتند و مجاهدت کردند., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر, حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی مهدوی در این مراسم که با همکاری حوزه مقاومت بسیج کارگری و کارخانه قند میاندوآب در مسجد النبی(ع) این شهر برگزار شد با بیان اینکه شهدا از امتحان الهی سربلند بیرون آمدند، گفت: امنیت و سربلندی امروز ما به برکت خون شهدا و کسانی است که از عزیزترین سرمایه زندگانی خویش گذشتند و مجاهدت کردند.,مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی به استراتژی دشمنان اشاره کرد و با تاکید بر اینکه باید مراقب نفوذ دشمنان باشیم، اظهار کرد: امروز استراتژی و شیوه دشمن عوض شده است و سعی در نفوذ در زمینه های مختلف به کشور دارد.
وی با بیان اینکه امروز دشمنان با تربیت گروه های تروریستی، جنگ نیابتی راه انداخته اند، افزود: دشمنان از دین علیه دین استفاده کرده و به نام اسلام به مقابله با اسلام پرداخته و در این راه زیرساخت های اساسی را در برخی از کشورهای اسلامی از بین برده اند.
مهدوی تصریح کرد: گروه های تروریستی داعش و تکفیری ها امروز به بزرگترین چالش جغرافیای جهان اسلام و همه کشورهای دنیا تبدیل شده است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی با بیان اینکه دشمنان با اسلام مخالف هستند و از گسترش اسلام خواهی در دنیا می ترسند، گفت: به همین دلیل آنها برای اینکه از اسلام خواهی در دنیا جلوگیری کنند، چهره غیرواقعی از اسلام را به دنیا می خواهند بشناسانند.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد اختلاف در قالب های مختلف از دیگر اهداف دشمنان است، افزود: دشمنان نفوذ فکری و اعتقادی به بهانه های مختلف مانند مذاکرات هسته ای و پسابرجام را دنبال می کنند و باید مراقب این توطئه بود.
مهدوی با اشاره به اینکه بحث نفوذ یکی از مهم ترین چالش های امروز ماست، اظهار کرد: متاسفانه عده ای نمی خواهند این نفوذ را درک کنند، در حالی که این پروژه به جد از سوی دشمنان دنبال می شود.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی با بیان اینکه باید در مقابل توطئه اختلاف افکنی دشمنان هوشیار و آگاه باشیم، تصریح کرد: اختلاف افکنی و دوگانگی "سم" است که دشمنان به دنبال آن هستند.
هم چنین در این مراسم حجت الاسلام بهرام امن پور، رئیس عقیدتی سیاسی کارخانه قند میاندوآب در سخنانی با بیان اینکه شهدا امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آوردند، گفت: شهدا با بذل جان خویش، مملکت را از گزند دشمنان حفظ کردند و اکنون ما وظیفه داریم ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی به استراتژی دشمنان اشاره کرد و با تاکید بر اینکه باید مراقب نفوذ دشمنان باشیم، اظهار کرد: امروز استراتژی و شیوه دشمن عوض شده است و سعی در نفوذ در زمینه های مختلف به کشور دارد.
, مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی به استراتژی دشمنان اشاره کرد و با تاکید بر اینکه باید مراقب نفوذ دشمنان باشیم، اظهار کرد: امروز استراتژی و شیوه دشمن عوض شده است و سعی در نفوذ در زمینه های مختلف به کشور دارد., مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی به استراتژی دشمنان اشاره کرد و با تاکید بر اینکه باید مراقب نفوذ دشمنان باشیم، اظهار کرد: امروز استراتژی و شیوه دشمن عوض شده است و سعی در نفوذ در زمینه های مختلف به کشور دارد., مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی به استراتژی دشمنان اشاره کرد و با تاکید بر اینکه باید مراقب نفوذ دشمنان باشیم، اظهار کرد: امروز استراتژی و شیوه دشمن عوض شده است و سعی در نفوذ در زمینه های مختلف به کشور دارد.,
وی با بیان اینکه امروز دشمنان با تربیت گروه های تروریستی، جنگ نیابتی راه انداخته اند، افزود: دشمنان از دین علیه دین استفاده کرده و به نام اسلام به مقابله با اسلام پرداخته و در این راه زیرساخت های اساسی را در برخی از کشورهای اسلامی از بین برده اند.
, وی با بیان اینکه امروز دشمنان با تربیت گروه های تروریستی، جنگ نیابتی راه انداخته اند، افزود: دشمنان از دین علیه دین استفاده کرده و به نام اسلام به مقابله با اسلام پرداخته و در این راه زیرساخت های اساسی را در برخی از کشورهای اسلامی از بین برده اند., وی با بیان اینکه امروز دشمنان با تربیت گروه های تروریستی، جنگ نیابتی راه انداخته اند، افزود: دشمنان از دین علیه دین استفاده کرده و به نام اسلام به مقابله با اسلام پرداخته و در این راه زیرساخت های اساسی را در برخی از کشورهای اسلامی از بین برده اند., وی با بیان اینکه امروز دشمنان با تربیت گروه های تروریستی، جنگ نیابتی راه انداخته اند، افزود: دشمنان از دین علیه دین استفاده کرده و به نام اسلام به مقابله با اسلام پرداخته و در این راه زیرساخت های اساسی را در برخی از کشورهای اسلامی از بین برده اند.,مهدوی تصریح کرد: گروه های تروریستی داعش و تکفیری ها امروز به بزرگترین چالش جغرافیای جهان اسلام و همه کشورهای دنیا تبدیل شده است.
, مهدوی تصریح کرد: گروه های تروریستی داعش و تکفیری ها امروز به بزرگترین چالش جغرافیای جهان اسلام و همه کشورهای دنیا تبدیل شده است., مهدوی تصریح کرد: گروه های تروریستی داعش و تکفیری ها امروز به بزرگترین چالش جغرافیای جهان اسلام و همه کشورهای دنیا تبدیل شده است., مهدوی تصریح کرد: گروه های تروریستی داعش و تکفیری ها امروز به بزرگترین چالش جغرافیای جهان اسلام و همه کشورهای دنیا تبدیل شده است.,مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی با بیان اینکه دشمنان با اسلام مخالف هستند و از گسترش اسلام خواهی در دنیا می ترسند، گفت: به همین دلیل آنها برای اینکه از اسلام خواهی در دنیا جلوگیری کنند، چهره غیرواقعی از اسلام را به دنیا می خواهند بشناسانند.
, مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی با بیان اینکه دشمنان با اسلام مخالف هستند و از گسترش اسلام خواهی در دنیا می ترسند، گفت: به همین دلیل آنها برای اینکه از اسلام خواهی در دنیا جلوگیری کنند، چهره غیرواقعی از اسلام را به دنیا می خواهند بشناسانند., مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی با بیان اینکه دشمنان با اسلام مخالف هستند و از گسترش اسلام خواهی در دنیا می ترسند، گفت: به همین دلیل آنها برای اینکه از اسلام خواهی در دنیا جلوگیری کنند، چهره غیرواقعی از اسلام را به دنیا می خواهند بشناسانند., مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی با بیان اینکه دشمنان با اسلام مخالف هستند و از گسترش اسلام خواهی در دنیا می ترسند، گفت: به همین دلیل آنها برای اینکه از اسلام خواهی در دنیا جلوگیری کنند، چهره غیرواقعی از اسلام را به دنیا می خواهند بشناسانند.,وی با تاکید بر اینکه ایجاد اختلاف در قالب های مختلف از دیگر اهداف دشمنان است، افزود: دشمنان نفوذ فکری و اعتقادی به بهانه های مختلف مانند مذاکرات هسته ای و پسابرجام را دنبال می کنند و باید مراقب این توطئه بود.
, وی با تاکید بر اینکه ایجاد اختلاف در قالب های مختلف از دیگر اهداف دشمنان است، افزود: دشمنان نفوذ فکری و اعتقادی به بهانه های مختلف مانند مذاکرات هسته ای و پسابرجام را دنبال می کنند و باید مراقب این توطئه بود., وی با تاکید بر اینکه ایجاد اختلاف در قالب های مختلف از دیگر اهداف دشمنان است، افزود: دشمنان نفوذ فکری و اعتقادی به بهانه های مختلف مانند مذاکرات هسته ای و پسابرجام را دنبال می کنند و باید مراقب این توطئه بود., وی با تاکید بر اینکه ایجاد اختلاف در قالب های مختلف از دیگر اهداف دشمنان است، افزود: دشمنان نفوذ فکری و اعتقادی به بهانه های مختلف مانند مذاکرات هسته ای و پسابرجام را دنبال می کنند و باید مراقب این توطئه بود.,مهدوی با اشاره به اینکه بحث نفوذ یکی از مهم ترین چالش های امروز ماست، اظهار کرد: متاسفانه عده ای نمی خواهند این نفوذ را درک کنند، در حالی که این پروژه به جد از سوی دشمنان دنبال می شود.
, مهدوی با اشاره به اینکه بحث نفوذ یکی از مهم ترین چالش های امروز ماست، اظهار کرد: متاسفانه عده ای نمی خواهند این نفوذ را درک کنند، در حالی که این پروژه به جد از سوی دشمنان دنبال می شود., مهدوی با اشاره به اینکه بحث نفوذ یکی از مهم ترین چالش های امروز ماست، اظهار کرد: متاسفانه عده ای نمی خواهند این نفوذ را درک کنند، در حالی که این پروژه به جد از سوی دشمنان دنبال می شود., مهدوی با اشاره به اینکه بحث نفوذ یکی از مهم ترین چالش های امروز ماست، اظهار کرد: متاسفانه عده ای نمی خواهند این نفوذ را درک کنند، در حالی که این پروژه به جد از سوی دشمنان دنبال می شود.,مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی با بیان اینکه باید در مقابل توطئه اختلاف افکنی دشمنان هوشیار و آگاه باشیم، تصریح کرد: اختلاف افکنی و دوگانگی "سم" است که دشمنان به دنبال آن هستند.
, مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی با بیان اینکه باید در مقابل توطئه اختلاف افکنی دشمنان هوشیار و آگاه باشیم، تصریح کرد: اختلاف افکنی و دوگانگی "سم" است که دشمنان به دنبال آن هستند., مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی با بیان اینکه باید در مقابل توطئه اختلاف افکنی دشمنان هوشیار و آگاه باشیم، تصریح کرد: اختلاف افکنی و دوگانگی "سم" است که دشمنان به دنبال آن هستند., مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدا آذربایجان غربی با بیان اینکه باید در مقابل توطئه اختلاف افکنی دشمنان هوشیار و آگاه باشیم، تصریح کرد: اختلاف افکنی و دوگانگی "سم" است که دشمنان به دنبال آن هستند.,هم چنین در این مراسم حجت الاسلام بهرام امن پور، رئیس عقیدتی سیاسی کارخانه قند میاندوآب در سخنانی با بیان اینکه شهدا امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آوردند، گفت: شهدا با بذل جان خویش، مملکت را از گزند دشمنان حفظ کردند و اکنون ما وظیفه داریم ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم.
, هم چنین در این مراسم حجت الاسلام بهرام امن پور، رئیس عقیدتی سیاسی کارخانه قند میاندوآب در سخنانی با بیان اینکه شهدا امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آوردند، گفت: شهدا با بذل جان خویش، مملکت را از گزند دشمنان حفظ کردند و اکنون ما وظیفه داریم ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم., هم چنین در این مراسم حجت الاسلام بهرام امن پور، رئیس عقیدتی سیاسی کارخانه قند میاندوآب در سخنانی با بیان اینکه شهدا امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آوردند، گفت: شهدا با بذل جان خویش، مملکت را از گزند دشمنان حفظ کردند و اکنون ما وظیفه داریم ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم., هم چنین در این مراسم حجت الاسلام بهرام امن پور، رئیس عقیدتی سیاسی کارخانه قند میاندوآب در سخنانی با بیان اینکه شهدا امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آوردند، گفت: شهدا با بذل جان خویش، مملکت را از گزند دشمنان حفظ کردند و اکنون ما وظیفه داریم ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم.,
ارسال دیدگاه