logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بخشدار بخش قره چای خنداب:

قفل شدن پروژه ای که خنداب را از تنگنا و محرومیت خارج می کند

قفل شدن پروژه ای که خنداب را از تنگنا و محرومیت خارج می کند
بخشدار بخش قره چای خنداب گفت:پروژه ساخت جاده فرعی خنداب به اراک با سرعت پایینی در حال اجرا است،این پروژه نیازمند اعتبار جدید از ردیف های استانی و ملی است چرا که اجرای آن با بودجه های شهرستان به اتمام نمی رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، سید محسن میرزایی بخشدار بخش قره چای خنداب در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص ساخت راه فرعی خنداب به اراک گفت: یکی از نیازهای اصلی شهرستان خنداب راه اندازی راه فرعی خنداب به اراک است، با توجه به این که این شهرستان از نظر ارتباطی با مرکز استان فاصله زیادی دارد، این راه می تواند راه را کم و تاثیر بسزایی در جذب گردشگر به این منطقه داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری نسیم خنداب, پایگاه خبری نسیم خنداب,

, ,


میرزایی اظهار کرد: طرح ساخت راه فرعی خنداب به اراک بعد از انقلاب مطرح شده ولی متاسفانه این طرح مستمسکی برای افرادی که در انتخابات فعالیت داشته اند بوده است و در ایام انتخابات روی آن مانور داده اند و عملا کاری انجام نشده که با روی کار آمدن دولت یازدهم پیگیری هایی شد و استارت اولیه این پروژه با هزینه ناچیزی شروع شد.

وی با بیان این که بهره برداری از این راه نیازمند 7 میلیارد تومان اعتبار است افزود: از ابتدای سال 94 بخشی از کار انجام شده که ادامه کار نیازمند انفجار در کوه است و این عمل به اعتبار و تزریق بودجه برای این طرح نیازمند است.

بخشدار بخش قره چای خنداب متذکر شد: در برخی از نقاط، نیاز است تا کوه، 40 متر بصورت عمودی برداشته شود، این راه از طرف خنداب از روستای نعمتیه و از طرف اراک به مهرآباد متصل می شود و در نهایت به روستای مرزیجران و به اراک ختم می شود.

میرزایی گفت: سطح گردنه این طرح 2500 متر است که کارشناسان طی 3 شیب 45 درجه آن را  خنثی کرده اند و از نظر تردد مشکلی پیش نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: چنانچه اعتبارات ملی به این طرح اختصاص یابد و از تبلیغ به عمل منجر شود قابلیت بهره برداری خواهد داشت و شهرستان خنداب را از تنگنا و محرومیت نجات خواهد داد و حدود 30 کیلومتر مسیر خنداب به اراک را کمتر خواهد کرد.

بخشدار بخش قره چای با بیان این مطلب که خنداب در نقطه کور ترانزیتی قرار گرفته است تاکید کرد: با بهره برداری از این راه این مشکل حل خواهد شد و مسافران سرریز شهرستان اراک به سمت خنداب سفر خواهند کرد و این منطقه به لحاظ داشتن طبیعت بکر مورد بازدید مسافران و گردشگران خواهد شد.

میرزایی گفت: کار این پروژه با سرعت پایینی در حال اجرا است، با این وجود پیمانکار 25 درصد بیشتر نسبت به قرارداد کار کرده و نیازمند تخصیص اعتبارات است تا قرارداد جدید در این خصوص با پیمانکار نوشته شود، اعتبار جدید نیازمند این است تا از ردیف های استانی و ملی استفاده شود چرا که اجرایی این راه با بودجه های شهرستان به اتمام نخواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه های بخشداری قزه چای بهره برداری از این راه و دومین مورد بهداشت و درمان در این بخش است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه