logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون بهداشت و درمان سپاه امام سجاد(ع) خبر داد:

بیمارستان صحرایی در جاسک افتتاح می شود

بیمارستان صحرایی در جاسک افتتاح می شود
معاون بهداشت و درمان سپاه امام سجاد(ع) از افتتاح بیمارستان صحرایی در بخش لیردف جاسک از سوم آذرماه به مدت چهار روز در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ کرامت شول، معاون بهداشت و درمان سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان با اشاره به افتتاح بیمارستان صحرایی در بخش لیردف شهرستان جاسک گفت:این بیمارستان صحرایی از سوم آذرماه به مدت چهار روز با دو تیم پزشکی و حضور بیش از ده پزشک متخصص در زمینه قلب، اطفال، زنان، داخلی، کلیه، مغز و اعصاب، جراحی عمومی، چشم پزشک، طب فیزیکی، پوست، اعصاب و وروان، دندانپزشکی، روان شناس، رادیولوژی ، آزمایشگاه و داردوخانه خدمات ارائه می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

 

,

وی هدف از برپایی بیمارستان های صحرایی را کم کردن هزینه های درمانی و ارائه بالاترین سطح خدمات در مناطق محروم دانست و اظهار کرد:پیش بینی می شود بیش از 3 هزار نفر از خدمات این بیمارستان استفاده نمایند.

,

 

,

 

,

معاون بهداشت و درمان سپاه امام سجاد(ع) افزود:اعزام تیم پزشکی به منطق کم برخوردار و محروم در راستای فرمایش مقام معظم رهبری که نگذارید مردم غیر از ناراحتی و درد مشکل هزینه درمان داشته باشند، است .

,

 

,

 

,

وی با بیان اینکه حضور حداکثری بسیج برای ارائه خدمت به مردم برنامه سال بسیج است، تصریح کرد:بیمارستان های صحرایی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس ، بیمارستان شهید محمدی، بیمارستان خلیچج فارس،صاحب الزمان ، بسیج جامعه پزشکی برگزار می شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه