logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در قشم/

برجام نباید به راه نفوذ تبدیل شود/ بسیج پرچمدار جنگ نرم است

برجام نباید به راه نفوذ تبدیل شود/ بسیج پرچمدار جنگ نرم است
جانشین فرمانده سچاه امام سجاد(ع) گفت : بسیج در جنگ سخت با تمام تجهیزات دشمن به همت جوانان سرافراز بیرون آمد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از قشم آزاد ، علی علی نژاد ، جانشین فرمانده سپاه امام سجاد(ع) در مراسم تجلیل از بسیجیان پیشکسوت و اصحاب رسانه شهرستان قشم با بیان اینکه بسیج پرچمدار جنگ نرم است و راه ورود دشمن را بسته است، گفت:بسیج با صادر کردن روحیه و تفکر بسیجی دنیا را در پیچ تاریخی قرار داده است و به کشور ها آموزش داده که با تفکر بسیجی می توانند با استقلال از کشور خود دفاع کنند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  ,
 
,
علی نژاد بسیج را یک نیروی الهی دانست و اظهار کرد : دشمن در جنگ سخت و نیمه سخت با تمام توان به جنگ ایران آمد ولی بسیج مردمی راه را دشمنان رابست و آنها را ناامید کرده است .
,
جانشین فرمانده سچاه امام سجاد(ع) با بیان اینکه روحیه بسیجی درعراق نفوذ کرده است ،افزود : تفکر بسیجی هر کشوری را بیمه می کند و برای دوستان امید و برای دشمنان بیم آفرین می شود .
,
 
,
وی اظهار داشت : بسیج در 8 سال دفاع مقدس و فتنه 88 به عنوان بازوی ولایت فقیه درخشید و با حضور به موقع دشمنان نظام را از پای درآورد و علوم به دست آمده در ایران با روحیه بسیجی بوجود آمده است که انژری هسته ای نمونه ای از این روحیات است .
,
 
,
وی با اشاره به اینکه برجام نباید به راه نفوذ دشمن به کشور تبدیل شود ، تصریح کرد : بسیج به عنوان پیروی راه امام (ره) و بازوی ولایت فقیه با بصیرت و آگاهی راه نفوذ سیاسی دشمن را می بندد .
,
جانشین فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان بیان کرد : دشمن فکر و راه خود را عوض نکرده و با راهکار و تاکتیک دیگری به جنگ ایران و جوانان ما آمده است که  تمام راه های نفوذ دشمن چه سیاسی و چه فرهنگی باید بسته شود و مذاکرات با آمریکا با نیروهای کارآمد در جامعه معنی ندارد .
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه