توسط جمعی از فعالان فرهنگی استان سمنان صورت گرفت/

برپایی «موکب عشاق الحسین استان سمنان» در مسیر نجف به کربلا+عکس

برپایی «موکب عشاق الحسین استان سمنان» در مسیر نجف به کربلا+عکس
«موکب عشاق الحسین» که توسط جمعی از فعالان فرهنگی استان سمنان برای اولین بار در اربعین حسینی سال 94 در ستون 423 مسیر نجف به کربلا برپا شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار اعزامی  مرآت نیوز از نجف، با نزدیک شدن اربعین حسینی کاروانها آماده حرکت از شهرهای مختلف به سمت کربلا می شوند تا حرکت خود را از بارگاه نورانی امیرالمؤمنین(ع) آغاز کرده و هم‌قدم با قدمهای جابر، مسیر نجف اشرف تا کربلای معلی را طی نموده و در جوار مضجع شریف امام حسین(ع) زیارت اربعین آن حضرت را بخوانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت نیوز,

, ,

ایرانی‌ها نیز هرساله در این مسیر راهپیمایی حضور بسیاری دارند و در این میان شور و حال خادمین، که با برپایی موکب ها به زائران امام حسین علیه السلام خدمت می کنند بسیار دیدنی است.

,

, ,

موکب عزاداران حسینی استان سمنان بنام عشاق الحسین، در مسیر نجف به کربلا در ستون423  برپا شده و آماده پذیرایی از زائران حسینی است.

,

, ,

موکب عشاق الحسین استان سمنان، ایستگاه عکاس خانه، پذیرایی از زائرین با دمنوش های گیاهی، ساخت مستند،راهنمایی زائران، توزیع بسته‌های فرهنگی، فعالیت دینی و فرهنگی  به زائران اربعین حسینی ارائه می‌دهد.

,

, ,

اقلام های فرهنگی موکب عشااق الحسین استان سمنان شامل، سربندهای یا مهدی و هیات من الذله و بروشور می باشد.

,

, ,

در واقع این موکب کار ویژه ی خود را بهبود فضای ارتباطی-تعاملی بین جوانان دو کشور می داند و اعتقاد دارد زیارت مهمترین ابزار رایگان در سطحی عظیم برای ایجاد تاثیرات متقابل فرهنگی و خنثی نمودن تلاش های استکبار در جهت نفاق افکنی در منطقه می باشد. 

,

گفتنی است؛ موکب عشاق الحسین استان سمنان نخستین موکب  در عتبات عالیات است که با همکاری فعالان فرهنگی برای پذیرایی از زائران حرم امام حسین(ع) راه اندازی شده است.

,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه