logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سریال دنباله دار توهین به دانشجویان؛

دانشجویان انقلابی کشور را بر هم می زنند!!!

دانشجویان انقلابی کشور را بر هم می زنند!!!
سخنرانی علی حسینی؛ نماینده مجلس ششم در حالی با اعتراضات دانشجویان همراه شد که وی در اقدامی تأمل بر انگیز سریال دنباله دار توهین به دانشجویان انقلابی را ادامه داد و آنان را کسانی معرفی کرد که کشور را بر هم می زنند!!!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ملایری‌ها، همه‌چیز از خبر برگزاری مراسم تأثیر برجام بر اقتصاد و معیشت مردم توسط تشکل اصلاح طلبان ملایر شروع شد و مسئله‌ای که این مراسم را به حاشیه بسیار کشانید، سخنران کسی نبود جز محمدرضا علی حسینی نماینده ادوار پنجم و ششم مجلس، مجلس ششمی که امضا نامه جام زهر به رهبر انقلاب در پرونده وی دیده می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ملایری‌ها,

در ابتدا قرار بود مراسم در تاریخ 27 آبان ماه امسال در بیت الزهرا(س) برگزار شود که به دلیل مخالفت هیئت‌امنای این مکان  برگزار نشد تا آنکه به فاصله چند روز بعد یعنی امروز چهارم آذرماه جاری در حسینه سرچشمه ملایر برگزار شد.

,

 

,

, ,

زمان می گذشت و حاشیه‌های این مراسم از روزها و ساعات ها قبل از شروع مراسم با اعتراض دانشجویان و مردم ملایر به حضور  محمدرضا علی حسینی رقم خورد.

,

 

,

, ,

دانشجویان ملایر با در دست داشتن پلاکاردهای با عناوینی از جمله؛ "ورود فتنه‌گر ممنوع"، "دانشجو بیدار است"، "نه سازش نه تسلیم پیرو رهبر هستیم"، و "حرب فقط حرب علی رهبر فقط سید علی " اعتراض خود را به حضور این نماینده اعلام کردند .
آنان در این تجمع اعتراضی با سردادن شعارهای "مرگ بر فتنه‌گر"، "فتنه‌گران موذی عوامل نفوذی"،"مرگ بر منافق"، "مرگ بر فتنه‌گر"، "خواص بی‌بصیرت نمی‌خواهیم" و "نه سازش نه تسلیم یاور رهبر هستیم" به طور مکرر اعتراض خود را با متولیان برگزاری مراسم رساندند.

,
,

 

,

, ,

حاشیه‌های داخل مراسم/ آنچه صحبت نشد تأثیر برجام بر اقتصاد و معیشت
در آغاز این مراسم در معرفی این نماینده وی را شجاع خواندند که در مجلس ششم از حقوق ملت ایران دفاع کرده است!
محمدرضا علی حسینی در ابتدای سخنان خود عصبانیت خود از تجمع دانشجویان نتوانست پنهان کند و اظهار کرد: دلم می‌سوزد برای جوانانی که به‌جای اندیشه، در فکر فریاد زدن و شعار دادن هستند!
وی در بخشی دیگر از سخنان خود  گفت: مگر می‌شود با مشت‌های گره‌کرده کشور را اداره کرد و اگر دوباره جنگ شود شما در می‌روی و فرار می‌کنی ....
این نماینده مردم در مجلس ششم پا را فراتر گذاشت و عنوان کرد: کسانی که مشتشان را گره‌زده‌اند کسانی هستند که دستشان در پشت بابک زنجانی است و این‌هایی که فریاد می‌زنند کشور را به هم می‌زنند.
با وچود اعتراضات گسترده، سخنرانی با حمایت متوالیان ادامه یافت و در هنگام خروج دانشجویان در حالی با پرتاب قند علی حسینی را بدرقه کردند که وی تحت الحفظ از محل سخنرانی خارج شد.

,
,
,
,
,
,

به گزارش ملایری ها به نظر می رسد موضوع جلسه که قرار بود"تأثیر برجام بر اقتصاد و معیشت مردم " باشد  منحرف شد و تلاش نافرجام علی حسینی نماینده سابق برای تطهیر نمایندگان مجلس ششم راه به جایی نبرد.

,

انتهای پیام/رض

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه