به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سیدسعید عسگریان، در گفت و گو با خبرنگار موج رسا اظهار کرد: هفته پنجم رقابت های لیگ برتر کاراته در هفت وزن مختلف برگزار می شود و کاراته کاران برتر در این رقابت ها کاراته کاران 10 تیم از استان های مرکزی ، کرمان،تبریز، کرمانشاه، البرز و زنجان رقابت می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, موج رسا,وی با بیان اینکه کاراته کاران استان در طی دو دوره گذشته رقابت ها عنوان قهرمانی را کسب کنند، افزود:رقابت های لیگ برتر کاراته در دو گروه شش تیمی برگزار می شود و با توجه به صدر نشینی تیم کاراته ی زنجان در گروه نخست این رقابت ها شاهد رویارویی این تیم با تیم دوم گروه بعدی خواهیم بود.
,عسگریان افزود: تیم کاراته شرکت گاز استان زنجان در صدر جدول پنجمین دوره مسابقات لیگ برتر کاراته کشور قرار دارد و مطمئنا برای حفظ این جایگاه و کسب عنوان قهرمانی به تلاش خود ادامه خواهد داد.
,مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان افزود:رقابت های هفته پنجم لیگ برتر کاراته ساعت 9 روز جمعه در مجموعه ورزشی 15 خرداد زنجان برگزار می شود و تیم شرکت گاز استان زنجان با سرمربیگری"حسن روحانی" به مصاف حریفان خواهد رفت.
,پایان خبر//
]
ارسال دیدگاه