نماینده مردم شوش در مجلس:

انتصاب افراد وابسته به فتنه خیانت به مردم شوش محسوب می شود/ با نیروهای اصلاح طلب در خط انقلاب مشکلی نداریم

انتصاب افراد وابسته به فتنه خیانت به مردم شوش محسوب می شود/ با نیروهای اصلاح طلب در خط انقلاب مشکلی نداریم
نماینده مردم شوش در مجلس گفت: اما حضور افراد نزدیک به فتنه سبز خلاف منویات مقام معظم رهبری است و بنده هم به عنوان نماینده مردم با ابن انتصاب مخالفت کردم. انتصاب افراد وابسته به فتنه خیانت به مردم شوش محسوب می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب نیوز، سید راضی نوری نماینده مردم شوش در مجلس درباره اتفاقات روز گذشته در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید آموزش و پرورش شوش اظهار داشت: ما با نیروهای اصلاح طلب در خط انقلاب مشکلی نداریم و روی کار آمدن نیروهای مایل به اصلاح طلبان در این دولت امر طبعیعی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: اما حضور افراد نزدیک به فتنه سبز خلاف منویات مقام معظم رهبری است و بنده هم به عنوان نماینده مردم با ابن انتصاب مخالفت کردم. انتصاب افراد وابسته به فتنه خیانت به مردم شوش محسوب می شود.

,

نماینده مردم شوش در مجلس تصریح کرد: برخی از افراد مغرض سعی دارند که مخالفت بنده را به عنوان خواسته قومیتی مطرح کنند که این موضوع صحت ندارد و همه باید بدانند که مردم شوش با تنوع قومیتی موجود سال‌ها است که کنار هم و بدون هیچ مشکلی زندگی می‌کنند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه