logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بازار سرمایه در شرایط شکننده قرار دارد

بازار سرمایه در شرایط شکننده قرار دارد
یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است:تا مادامی‌که مشکلات ساختاری در بازار سرمایه وجود دارد، شرایط شکننده‌ در این بازار برقرار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اقتصاد، محمد اقبال‌نیا اظهار کرد: تعمیق رکود در بازار سرمایه از جهات مختلفی می‌توان بررسی کرد. بخشی از آن به افت قیمت‌ها در بازار جهانی برمی‌گردد و بخشی دیگر به سیاست های متناقض اقتصادی دولت و مشکلات شدید کمبود نقدینگی در داخل کشور ربط دارد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


مدیر عامل کارگزاری حافظ، افزود: کمبود نقدینگی باعث شده سهام شرکت‌ها، پایین‌تر از ارزش ذاتی خودشان به فروش برسد. از طرف دیگر در شرایط فعلی سهام‌داران عمده به علت کمبود نقدینگی دچاربی‌تحرکی و بی‌تفاوتی نسبت به قیمت سهام شرکت‌هایشان شده‌اند و نمی‌توانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

او افزود: نبود بازارگردانان قوی هم به سرگردانی در این بازار دامن زده است. در این شرایط همه عوامل دست به دست هم داده‌اند و شاهدیم بازار کم رمق شده است و حتی با وجود اینکه احتمال دارد برجام در پایان ماه جاری اجرایی شود این امید نمی‌رود بازار سرمایه از این رخوت سنگین به این زودی خارج شود. 

این فعال بازار سرمایه معتقد است: تا مادامی‌که مشکلات ساختاری در بازار سرمایه وجود دارد، شرایط شکننده‌ در این بازار برقرار است.

اقبال‌نیا در پیش بینی روند بازارسهام در ماههای پایانی سال گفت: با توجه در پیش بودن اجرای برجام که باعث می‌شود سرمایه‌های خارجی وارد بازار شوند می‌توان امیدوار بود در سال آینده بازار از این وضعیت رکودی فاصله بگیرد اما باتوجه به اینکه نمایان شدن اثرات برجام زمانبر است نمی‌توان گفت در پااین سال شاهد رونق بازار خواهیم بود یا خیر؟

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه