logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده سپاه شهرستان سنقروکلیایی:

رمز پیروزی ملت ایران به برکت مکتب عاشورایی است

رمز پیروزی ملت ایران به برکت مکتب عاشورایی است
فرمانده سپاه شهرستان سنقروکلیایی صبح روز پنجشنبه در تجمع بزرگ بسیجیان شهرستان سنقروکلیایی گفت: رمز پیروزی ملت ما شناخت مکتب حسین بن علی (ع) و پیروی از ولایت مطلقه فقیه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار سهیل سنقر، سرهنگ صمد محمدی صبح روز پنجشنبه در تجمع بزرگ بسیجیان که در سالن چند منظوره مرحوم صحرایی مجموعه ورزشی تختی شهرستان سنقروکلیایی برگزار شد بیان داشت: از روزی که حضرت امام (ره) پرچم انقلاب اسلامی را در دست گرفت به برکت مکتب عاشورایی روز به روز ریشه انقلاب در نظام جمهوری اسلامی ایران استوار تر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سهیل سنقر,

وی ادامه داد : امروز در دنیایی قرار داریم که پر از شقاوت، دروغ  و وحشت برخواسته از سیاست های مستکبرانه استکبار جهانی است.

,

سرهنگ محمدی خاطر نشان کرد: ایران اسلامی با اتکا بر قدرت خداوند و تداوم راه امام حسین علیه السلام و رهبری هوشمندانه رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای به تعبیر امام راحل لشکر ۲۰میلیونی بسیجیان جان بر کف و فرزندان راستین انقلاب اسلامی فریاد هَل مِن ناصر یَنصُرنی سالار شهیدان را پاسخی دادند که استکبار نه تنها نتوانسته است کوچکترین خدشه ای به این مملکت وارد کند بلکه امروز در سایه الطاف الهی و حضور یکپارچه امت اسلامی در عرصه های سیاسی، اجتماعی و رهبری مقتدرانه مقام معظم رهبری برای رویارویی با چالشهای جاری دست نیاز به سوی این مملکت و این ملت نیز دراز نموده اند.

,

فرمانده ناحیه سپاه سنقر گفت: بدانید و آگاه باشید رمز پیروزی ملت ما شناخت مکتب حسین بن علی (ع) و پیروی از ولایت مطلقه فقیه مبارزه با استکبار جهانی و بستن راه های نفوذ و اجرا نمودن منویات مقام معظم رهبری در بی اثر کردن تحریم ها با اجرای اقتصاد مقاومتی، حفظ وحدت کلمه، انسجام و یکپارچگی، هم دلی و همراهی امت، حفاظت و حراست از بیت المال است.

,

 

,
,
,
,
, , ,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه