logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

توضیح‌درباره فیلم اجلاس‌کشورهای‌صادرکننده‌گاز

توضیح‌درباره فیلم اجلاس‌کشورهای‌صادرکننده‌گاز
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور درباره انتشار تصاویر ویدئویی منتسب به اجلاس سران کشورهای صادرکننده گاز در برخی شبکه‌های اجتماعی توضیحاتی ارائه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلنا، پرویز اسماعیلی، در صفحه اینستاگرامش نوشت: سال گذشته و در شهریور ۹۳ (۱۱ و ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۴) چهاردهمین اجلاس سران کشورهای عضو و ناظر سازمان همکاریهای شانگهای در شهر دوشنبه پایتخت کشور تاجیکستان برگذار شد. دکتر روحانی نیز به عنوان رییس جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس حضور داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


طی روزهای گذشته و در برخی شبکه‌های اجتماعی خاص، تصاویر ویدیویی منتشر شد که در آن با عبارات توهین‌آمیز و تحریک‌کننده‌ای ادعا شده بود؛ تصاویر مربوط به میهمانی و ضیافت اشرافی و پر خرج دولت از سران شرکت کننده در سومین اجلاس سران مجمع صادرکنندگان گاز در تهران (۲ آذر ۹۴) و از جمله ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه است!!

فیلم مذکور، اتفاقا در هیچ یک از رسانه های کشورمان تولید نشده بود و حتی یک ایرانی هم در آن دیده نمی شود. بلکه قبلا در سایتهای متعلق به کشور میزبان (تاجیکستان) منتشر شده بود.

پیداست افرادی آگاهانه با اهداف و اغراض سیاسی؛ هم دروغ منتشر می کنند و هم مردم را فریب می دهند تا آنها را علیه رییس جمهور و دولت تحریک کنند. تکلیف این عده روشن است و بر آنها حرجی نیست که "دروغگو دشمن خداست."

اما گروه دومی هم هستند که گول ظاهر، یا عناوین و ادعاهای ارزشی گروه اول را می خورند. و چه بسا از روی حساسیت هایی که در جای خود ارزشمند و صحیح است؛ بدون تحقیق و یا حتی کوچکترین تامل و بررسی، همان تصاویر و عبارات را در سایر شبکه های اجتماعی و مجازی باز نشر می دهند.

این گروه دوم نیز که محترمند و بسیاریشان دلدادگان ارزش‌ها و آرمانهای واقعی انقلابند؛ البته باید توجه کنند که مسوولند: 《لاَ تَقْفُ مَا لَیْسَ لَکَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ کُلُّ أُولئِکَ کَانَ عَنْهُ مَسْؤُولاً》. (سوره مبارکه اسراء آیه ۳۶) 《و از چیزی که بدان علم نداری (در مرحله اعتقاد و گفتار و عمل) پیروی مکن، زیرا گوش و چشم و دل، هر یک مورد سؤال قرار خواهند گرفت (از آن‌ها درباره کار‌هایشان می‌پرسند). 》

ایمان و رستگاری، تنها نتیجه عقلانیت، بصیرت و اخلاق اسلامی است. شهید بهشتی (ره) می گفت از نردبان دروغ نمی توان به بام سعادت رسید.

حواسمان باشد ...

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه