به مناسبت هفته بسیج:
بسیج جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری به مناطق محروم شهرستان بن اعزام شدند
بسیج جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری در راستای خدمترسانی رایگان به مناطقروستایی محروم شهرستان بن اعزام شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زنگ خبر، بسیج جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری برای خدمت رسانی به مناطق محروم شهرستان بن، به روستای بارده اعزام و ۲۰۰۰نفر از اهالی این روستا خدمترسانی کردند.
از جمله خدمات صورت گرفته توسط این تیم خدمات بهداشتی و درمانی، مشاورهای، ویزیت و داروهای رایگان بوده است.
دکتر علی اکبری نادری بنی رئیس بیمارستان کاشانی شهرکرد در گفتوگو با خبرنگار زنگ خبر گفت: در راستای خدمترسانی به مناطق محروم و دورافتاده که از اهداف و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه بهداشت و درمان است، بسیج جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری با استقرار تیمهای پزشکی در این روستای خدمات پزشکی رایگان به مردم این روستای محروم ارائه داد.
نادری گفت: ۵ متخصص در رشتههای چشم پزشکی و گوش و حل و بینی و پزشک عمومی به همراه کارشناسان پرستاری، تغذیه، مامایی، تزریقات، کنترل فشار خون و قند؛ تنظیم خانواده و یک روحانی جهت پاسخ گویی به شبهات و مسائل شرعی این تیم را همراهی و۲۰۰۰نفر از اهالی روستای بارده را ویزیت کردند.
وی افزود: این تیم در مرکز بهداشتی درمانی روستای شیخ شبان به مدت یک روز مستقر و به اهالی روستای بارده، آزادگان، لارک، تومانک خدمات بهداشتی درمانی و مشاورهای ارائه نمود.
اهالی این روستاها نیز در گفتوگو با خبرنگار زنگ خبر اظهار رضایت کردند و از زحمات این تیم پزشکی کمال تشکر و قدردانی را داشتند.
انتهای پیام/رض
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه