نوروزیان با اشاره به اخراج مسئول بسیج دانشجویی اشراق از شورای فرهنگی:
این موضوع قابل بررسی استت/ تحت هیچ شرایطی بسیج دانشجویی نباید مایوس شده و صحنه را خالی کند
نوروزیان معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان شمالی در کلاس بصیرتی در جمع دانشجویان بسیجی خراسان شمالی نسبت به اخراج مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اشراق از شورای فرهنگی این دانشگاه موضع گیری کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری «دانشجویان بیدار»،وی در این رابطه گفت: بسیجی باید قدرت ریسک و جسارت داشته باشد و دچار سستی و رخوت نشود چرا که شما نیز از نسل همان بسیجیانی هستید که در دوران جنگ کارهای نشدنی را عملی می کردند آنهم در حالتی که بنی صدر آنان را به رسمیت نمی شناخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجویان بیدار,نوروزیان افزود: در ویژه نامه ای که سایت دانشجویان بیدار منتشر کرده بود خواندم که چه اتفاقی در دانشگاه اشراق رخ داده است که قابل بررسی است.
,وی تصریح کرد: گیرم که یک بسیجی را اخراج هم کردند نباید بسیج دانشجویی با این اقدام مایوس بشود و انگیزه اش را از دست بدهد و صحنه را خالی بکند.
,این استاد دانشگاه در پایان گفت: تحت هر شرایطی باید محکم بایستید.
,گفتنی است این اقدام دانشگاه اشراق در شرایطی رخ داد که کمتر از یک هفته از توصیه رهبر معظم انقلاب نسبت به حمایت از تشکلهای انقلابی در دانشگاهها و میدان دادن به آنان و نیز غلط بودن مقابله با آنان نگذشته بود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه