امام جمعه سرپلذهاب:
شهداء جهادگران عرصه ایمان هستند/ باب شهادت همچنان به روی بندگان خاص خداوند باز است
امام جمعه سرپل ذهاب شهداء را جهادگران عرصه ایمان نامید و گفت: باب شهادت همچنان برای بندگان خاص خداوند که با جهاد اصغر خود را مهیای جهاد اکبر ساخته اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، یادواره شهید حسین نازپرورده با حضور فرماندار و بخشدار شهرستان قصرشیرین ،امام جمعه و جمعی از مسئولین شهرستان سرپل ذهاب ،خانواده معظم شهداء، جانبازان، ایثارگران و بسیجیان در محل حرم احمد ابن اسحاق(ره) این شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز, ، یادواره شهید حسین نازپرورده با حضور فرماندار و بخشدار شهرستان قصرشیرین ،امام جمعه و جمعی از مسئولین شهرستان سرپل ذهاب ،خانواده معظم شهداء، جانبازان، ایثارگران و بسیجیان در محل حرم احمد ابن اسحاق(ره) این شهرستان برگزار شد.,حجت الاسلام والمسلمین مجید صفدری در مراسم یادواره شهید نازپرورده بر لزوم هرچه باشکوه تر برگزارشدن یادواره شهداء تأکید کرد و گفت: شهداء جهادگران عرصه ایمان هستند و جهاد نیز دری از درهای بهشت است که این درتنها به روی بندگان خاص خداوند گشوده خواهد شد.
, حجت الاسلام والمسلمین مجید صفدری در مراسم یادواره شهید نازپرورده بر لزوم هرچه باشکوه تر برگزارشدن یادواره شهداء تأکید کرد و گفت: شهداء جهادگران عرصه ایمان هستند و جهاد نیز دری از درهای بهشت است که این درتنها به روی بندگان خاص خداوند گشوده خواهد شد.,,
وی در ادامه افزود: فرصت مبارزه و جهاد برای همه مهیا نیست و تنها کسانی می توانند از راه جهاد به بهشت دست یابند که خود ساخته بوده و اول از همه جهاد اکبر را انجام داده باشند.
, وی در ادامه افزود: فرصت مبارزه و جهاد برای همه مهیا نیست و تنها کسانی می توانند از راه جهاد به بهشت دست یابند که خود ساخته بوده و اول از همه جهاد اکبر را انجام داده باشند.,,

, ,
صفدری خاطر نشان کرد: شهدای ما، از آن دسته از انسانهایی هستند که دارای روح بلند و دلی بزرگ هستند و در همه حال رضای خداوند را مدنظر خود قرار داده اند و بسیار دیده و شنیده ایم که در زمان 8 سال دفاع مقدس با اسرای عراقی با عطوفت و برادری رفتار کرده اند حال آنکه دشمنان اسلام و مسلمین در همه تاریخ بدترین خشونتها را بر مسلمانان روا داشتند.
, صفدری خاطر نشان کرد: شهدای ما، از آن دسته از انسانهایی هستند که دارای روح بلند و دلی بزرگ هستند و در همه حال رضای خداوند را مدنظر خود قرار داده اند و بسیار دیده و شنیده ایم که در زمان 8 سال دفاع مقدس با اسرای عراقی با عطوفت و برادری رفتار کرده اند حال آنکه دشمنان اسلام و مسلمین در همه تاریخ بدترین خشونتها را بر مسلمانان روا داشتند.,,

, وی تصریح کرد: چیزی که غرب دوست دارد به نیروهای خود نشان دهد، خشونت است، غربیها در پی تربیت و آموزش انسانهای بی روح و خشن هستند، اما اسلام همواره به نیروهای خود تأکید دارد که نباید در زمان جنگ با دشمن به زنان و کودکان آسیبی رساند و اجازه زیاده روی به کسی نمی دهد.
, وی تصریح کرد: چیزی که غرب دوست دارد به نیروهای خود نشان دهد، خشونت است، غربیها در پی تربیت و آموزش انسانهای بی روح و خشن هستند، اما اسلام همواره به نیروهای خود تأکید دارد که نباید در زمان جنگ با دشمن به زنان و کودکان آسیبی رساند و اجازه زیاده روی به کسی نمی دهد.,,

, حجت الاسلام والمسلمین صفدری اذعان داشت: اسلام به رزمندگان خود متذکر می شود که زمان جنگ با دشمن، در صورت به اسارت گرفتن دشمنان حق آزار آنان را نخواهی داشت برای همین است که رزمندگان و شهدای اسلام تا همیشه ماندگار و جاوید هستند.
,,
,
,

]
ارسال دیدگاه