امام جمعه سرپلذهاب:

شهداء جهادگران عرصه ایمان هستند/ باب شهادت همچنان به روی بندگان خاص خداوند باز است

شهداء جهادگران عرصه ایمان هستند/ باب شهادت همچنان به روی بندگان خاص خداوند باز است
امام جمعه سرپل ذهاب شهداء را جهادگران عرصه ایمان نامید و گفت: باب شهادت همچنان برای بندگان خاص خداوند که با جهاد اصغر خود را مهیای جهاد اکبر ساخته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، یادواره شهید حسین نازپرورده با حضور فرماندار و بخشدار شهرستان قصرشیرین ،امام جمعه و جمعی از مسئولین شهرستان سرپل ذهاب ،خانواده معظم شهداء، جانبازان، ایثارگران و بسیجیان در محل حرم احمد ابن اسحاق(ره) این شهرستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز, ، یادواره شهید حسین نازپرورده با حضور فرماندار و بخشدار شهرستان قصرشیرین ،امام جمعه و جمعی از مسئولین شهرستان سرپل ذهاب ،خانواده معظم شهداء، جانبازان، ایثارگران و بسیجیان در محل حرم احمد ابن اسحاق(ره) این شهرستان برگزار شد.,

حجت الاسلام والمسلمین مجید صفدری در مراسم یادواره شهید نازپرورده بر لزوم هرچه باشکوه تر برگزارشدن یادواره شهداء تأکید کرد و گفت: شهداء جهادگران عرصه ایمان هستند و جهاد نیز دری از درهای بهشت است که این درتنها به روی بندگان خاص خداوند گشوده خواهد شد.

, حجت الاسلام والمسلمین مجید صفدری در مراسم یادواره شهید نازپرورده بر لزوم هرچه باشکوه تر برگزارشدن یادواره شهداء تأکید کرد و گفت: شهداء جهادگران عرصه ایمان هستند و جهاد نیز دری از درهای بهشت است که این درتنها به روی بندگان خاص خداوند گشوده خواهد شد.,

 

,

وی در ادامه افزود: فرصت مبارزه و جهاد برای همه مهیا نیست و تنها کسانی می توانند از راه جهاد به بهشت دست یابند که خود ساخته بوده و اول از همه جهاد اکبر را انجام داده باشند.

, وی در ادامه افزود: فرصت مبارزه و جهاد برای همه مهیا نیست و تنها کسانی می توانند از راه جهاد به بهشت دست یابند که خود ساخته بوده و اول از همه جهاد اکبر را انجام داده باشند.,

 

,

, ,

 

,

صفدری خاطر نشان کرد: شهدای ما، از آن دسته از انسانهایی هستند که دارای روح بلند و دلی بزرگ هستند و در همه حال رضای خداوند را مدنظر خود قرار داده اند و بسیار دیده و شنیده ایم که در زمان 8 سال دفاع مقدس با اسرای عراقی با عطوفت و برادری رفتار کرده اند حال آنکه دشمنان اسلام و مسلمین در همه تاریخ بدترین خشونتها را بر مسلمانان روا داشتند.

, صفدری خاطر نشان کرد: شهدای ما، از آن دسته از انسانهایی هستند که دارای روح بلند و دلی بزرگ هستند و در همه حال رضای خداوند را مدنظر خود قرار داده اند و بسیار دیده و شنیده ایم که در زمان 8 سال دفاع مقدس با اسرای عراقی با عطوفت و برادری رفتار کرده اند حال آنکه دشمنان اسلام و مسلمین در همه تاریخ بدترین خشونتها را بر مسلمانان روا داشتند.,

 

,

, ,

وی تصریح کرد: چیزی که غرب دوست دارد به نیروهای خود نشان دهد، خشونت است، غربیها در پی تربیت و آموزش انسانهای بی روح و خشن هستند، اما اسلام همواره به نیروهای خود تأکید دارد که نباید در زمان جنگ با دشمن به زنان و کودکان آسیبی رساند و اجازه زیاده روی به کسی نمی دهد.

, وی تصریح کرد: چیزی که غرب دوست دارد به نیروهای خود نشان دهد، خشونت است، غربیها در پی تربیت و آموزش انسانهای بی روح و خشن هستند، اما اسلام همواره به نیروهای خود تأکید دارد که نباید در زمان جنگ با دشمن به زنان و کودکان آسیبی رساند و اجازه زیاده روی به کسی نمی دهد.,

 

,

, ,

حجت الاسلام والمسلمین صفدری اذعان داشت: اسلام به رزمندگان خود متذکر می شود که زمان جنگ با دشمن، در صورت به اسارت گرفتن دشمنان حق آزار آنان را نخواهی داشت برای همین است که رزمندگان و شهدای اسلام تا همیشه ماندگار و جاوید هستند.

,

 

,

 

,

 

,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه