مدیرجهادکشاورزی هشترود اعلام کرد؛
رتبه نخست استانی هشترود در تولید گندم/ بخش کشاورزی به عنوان موتور محرکه منطقه است
مدیر جهادکشاورزی هشترود گفت: بخش کشاورزی به عنوان موتور محرک شهرستان بوده و در توسعه اقتصادی شهرستان نقش پررنگی را ایفا می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهندس اسماعیل کریمی اصل مدیر جهادکشاورزی هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود گفت : این شهرستان امسال با تولید بیش از ۹۵ هزار و ۷۰۰ تن گندم رتبه نخست استانی را به خود اختصاص داده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود,,
وی اظهار کرد: تولید این مقدار گندم و کسب رتبه نخست استانی با برنامه ریزی های ویژه و برگزاری کلاس های آموزشی برای زارعان و کشاورزان و آشنایی آن های با اصول فنی کاشت ، داشت و برداشت حاصل شده است.
,,
کریمی اصل افزود: بخش کشاورزی به عنوان موتور محرک شهرستان بوده و در توسعه اقتصادی شهرستان نقش پررنگی را ایفا می کند.
,,
مدیرجهاد کشاورزی هشترود توزیع دو هزار و ۳۰۰ تن بذر اصلاح شده، هفت هزار و ۵۰۰ تن کودشیمیایی، ۶۰ دستگاه تراکتور، سه دستگاه کمباین و ۹۹ دستگاه سایر ماشین آلات و ادوات کشاورزی درمجموع به ارزش بیش از چهار میلیارد و ۲۴۶ میلیون تومان از دیگر عوامل موثر در افزایش تولید گندم این شهرستان عنوان کرد.
,,
پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه