سخت ترین مجازاتها برای متخلفان توسط جاده های فریدن/ جاده ی غیر ایمن جامعه فرهنگی را داغدار کرد
محور داران- الیگودرز به علت داشتن نقاط حادثه خیز بسیار و غیر استاندارد بودن برخی از نقاط این جاده، باعث تصادفات وحشتناک بسیاری شده و این امر به یکی از دغدغه های مسئولان در جلسات مدیریت بحران بدل شده و غیر ممکن است جلسه ی بحرانی تشکیل شود ولی اسمی از جاده های فریدن برده نشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری فریدن، شهرستان فریدن یکی از نقاط مهم در غرب استان اصفهان است که این استان را به استانهای لرستان، و حتی به استانهای دیگر متصل می کند و این وظیفه اتصال در شهرستان فریدن به عهده محور داران- الیگودرز می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری فریدن,محور داران- الیگودرز به علت داشتن نقاط حادثه خیز بسیار و غیر استاندارد بودن برخی از نقاط این جاده، باعث بروز تصادفات وحشتناک بسیاری شده و این امر به یکی از دغدغه های مسوولان در جلسات مدیریت بحران بدل شده و غیر ممکن است جلسه ی بحرانی تشکیل شود ولی اسمی از جاده های فریدن برده نشود.
,به همین منظور جلسه مدیریت بحران این هفته شهرستان فریدن نیز در خصوص جاده های غیر ایمن شهرستان فریدن بود و شاید از آنجایی که محور مذکور در استانه اربعین حسینی یکی از محورهای مواصلاتی به استان های مرزی کشور نیز می باشد و نسبت به هر زمان شلوغ تر می گردد، اهمیت دو چندانی پیدا کرده است.
,این جلسه که در سالن اجتماعات فرمانداری فریدن با حضور معاون فرماندار و اعضای مدیریت بحران این منطقه برگزار شد، در سایه حادثه تلخ تصادف معلمان فریدنی در سه راهی بلمیر(گل امیر) در جاده داران – چادگان، قرار گرفته بود.
,
ابتدا سرگرد یزدانبخش فرمانده پلیس راه دامنه چندین نقاط حادثه خیز محور داران- الیگودرز و برخی جاده های درون شهرستانی را به این ترتیب نام برد:
۱- قسمتی از جاده تیران به دامنه
۲- پیچ روبروی امامزادگان دامنه در جاده دامنه به اصفهان
۳- پل قفر
۴- پل ناسیونال
۵- نقاط حادثه خیز درون نهرخلج
۶- سه راهی نماگرد
۷- سه راهی اسکندری
,
,
,
,
,
,
,
این فرمانده با بیان اینکه سعی کردیم با افزایش نیروهای پلیس، جاده ها را برای متخلفان ناامن کنیم، گفت: وقتی ما که در کلاس های آموزشی حضور پیدا می کنیم این جمله که «جاده باید بخشنده باشد» را به مکررات بیان می کنیم ولی محور مذکور به این صورت نیست و کوچکترین تخلف از سوی راننده، شدیدترین مجازات از سوی جاده را برای او به دنبال خواهد داشت.
, کوچکترین تخلف از سوی راننده، شدیدترین مجازات از سوی جاده را برای او به دنبال خواهد داشت,وی در ادامه با بیان اینکه تصادف شاخ به شاخ توسط وسایل نقلیه در این جاده بدترین نوع تصادف است، آمار تصادفات دو ماه اخیر در فریدن را به این صورت بیان کرد: در دو ماه اخیر ۱۸ تصادف رخ داده که ۷ نفر متوفی را به دنبال داشته است.
,سرگرد یزدانبخش به این نکته نیز اشاره کرد که پلیس راه فریدن به عنوان دومین پلیس راه استان اصفهان در کاهش تصادفات شناخته شده است ولی با این اوصاف این آمارها نیز بسیار قابل توجه هستند و باید برای تامین امنیت جاده تلاش بیشتری انجام داد.
,یکی از حوادث تلخی که در این اواخر اتفاق افتاد، تصادف یک پراید و یک پژو در سه راهی گل امیر و چادگان بوده است که باعث مرگ راننده پژو و پراید گردید و همچنین جان یکی از سه معلمی که سرنشین پژو بودند را گرفت و دو سرنشین دیگر به شدت مجروح شده اند و این موضوع یکی از موضاعاتی بود که در جلسه بحران مطرح شد.
,در جلسه مذکوری که بیان شد علایی رئیس آموزش و پرورش شهرستان فریدن با بیان اینکه باید به حال جاده ها این منطقه فکری کرد که سالهاست ما را گرفتار خود کرده، تصریح کرد: این تلفات جاده ی در هفته ی اخیر، جامعه فرهنگیان شهرستان را داغدار کرد و نزدیک بود یکی از مدارس شهرستان را به تعطیلی بکشاند.
,وی همچنین به خرابی آسفالت خیابان علم و ایثار داران اشاره کرد و هشدار داد: خرابی این خیابان باعث آسیب رساندن به دانش آموزان ما شده که یکی از دانش آموزها ما به علت تصادف مصدوم گردید حال اگر این جاده ترمیم نگردد من مطمئنم دوباره دانش آموزان ما تلفات خواهند داد و همه در قبال جان انسان ها موظفیم.
,در ادامه محسنی شهردار داران متعهد شد، در این چند روز به این موضوع رسیدگی کند و خیابان را به صورت موقت ترمیم کند تا در اوایل سال 95 برای آسفالت این خیابان فکری شود .
,شهردار داران تاکید کرد: اداره آب و فاضلاب قرار بوده خیابان های که به علت حفاری به آنها آسیب می رساند هزینه های آن را تقبل کند که اگر این اتفاق رخ دهد باعث افزایش رسیدگی به این موضوع خواهد شد.
,مقدسی رییس اداره راه و شهر سازی شهرستان فریدن نیز در واکنش به این گفته ها، اعلام کرد: از زمانی که رئیس راه در این منطقه منصوب شده ام، سعی بر این بوده که مشکلات راهی فریدن را حل کنم.
,وی به طرح دوباند شدن محور داران- الیگودرز اشاره کرد و بیان کرد: هر چند برخی از مشکلات به خاطر جانمایی کمربندی رخ می دهد ولی اگر طرح دو باند هر چه سریعتر اجرا گردد بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.
,رییس اداره راه و شهرسازی با بیان این خبر که موضوع ایمن سازی کمربندی داران – الیگودرز در روبرو هتل فریدن بزرگ در چند روز اخیر به پایان می رسد، اعلام کرد: با این ایمن سازی بخشی از مشکلات و تصادفات حل خواهد شد اما این اداره با برخی مشکلات اعتباری و مالی نیز روبرو است.
,مقدسی مشکلات سه راه گل امیر در جاده داران- چادگان را نیز یک مشکل از قبل دانست و بیان کرد: ساختار هندسی این سه راهی مشکل دارد، وقتی از سمت داران به چادگان حرکت می کنیم به علت پست و بلندی های که هست، دیدی به این سه راهی نداریم و برعکس نیز همانگونه است که خود این امر باعث شدت ترین برخورد در این نقطه می گردد و باید بررسی مطالعاتی دقیق صورت گیرد.
,در این جلسه تمامی ارگانها ذی ربط برای فراهم کردن شرایط برای سهولت مسافران در ماه های زمستان و روزهای اربعین اعلام آمادگی کردند و بیان داشتند: تمام قوای خود را برای تامین آرامش مسافران در این روزها به خدمت خواهند گرفت.
, در این جلسه تمامی ارگانها ذی ربط برای فراهم کردن شرایط برای سهولت مسافران در ماه های زمستان و روزهای اربعین اعلام آمادگی کردند و بیان داشتند: تمام قوای خود را برای تامین آرامش مسافران در این روزها به خدمت خواهند گرفت.,در پایان قابل ذکر است که ایمن سازی کمربندی داران- الیگودرز در روبروی هتل فریدن بزرگ قرار بر این بود که تا پایان آبان ماه آماده و قابل بهره بردای باشد ولی به علت مشکلات آب و هوایی این امر صورت نپذیرفت که قول داده شده در این چند روز به بهره برداری برسد.
,در خصوص سه راهی گل امیر که بیان شد باید گفت، این سه راهی تاکنون باعث تصادفات بسیاری شده که هر بار مسوولان با نصب تابلو می خواهند این مشکل را برطرف کنند که شاید این راه چاره نباشد و باید فکر و چاره سازی عملی صورت بگیرد تا شاهد این همه اتفاقات تلخ نباشیم، اگر کار مطالعاتی می خواهد باید سریعتر انجام گیرد و به عملیاتی شدن برسد.[ این سه راهی در میان عامه مردم به سه راهی « چه کنم» معروف است، حال باید گفت واقعأ مسوولان محترم چه کنیم؟]
,تصاویر زیر مربوط به سه راهی گل امیر می باشد
, تصاویر زیر مربوط به سه راهی گل امیر می باشد,

,
,

,
, معلمان عنوان شده در گزارش متعلق به آموزشگاه ابتدایی روستای گل امیر بودند که هم اکنون با کارگیری سه معلم حق التدریسی در این آموزشگاه، این روستا با مشکل بی معلمی روبرو نشد.
,این پایگاه خبری در پایان این گزارش در گذشت یکی از معلمان در این حادثه تلخ را به خانواده ایشان و فرهنگیان فریدن تسلیت عرض می کند و از دستگاههای ذی ربط خواستار توجهی بیشتری برای ایمن سازی این جاده ها هستیم تا شاهد اینگونه حوادث نباشیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه