logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه اشنویه:

امام حسین آموزگار عدالت و حق خواهی در تاریخ بشریت است

امام حسین آموزگار عدالت و حق خواهی در  تاریخ بشریت است
امام جمعه اشنویه با بیان اینکه راه امام حسین راه نور و حقیقت است گفت: امام حسین آموزگار عدالت و حق خواهی در تاریخ بشریت است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شنوباس، ماموستا سیدمصطفی خاتمی امام جمعه اشنویه به فلسفه قیام امام حسین اشاره کرد و گفت: قیام امام حسین به عنوان درسی تاریخی همواره پیش روی انسانیت است و لازم است تمام بشریت برای رهایی از ظلم و ناعدالتی ستمگران از این قیام عبرت بگیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شنوباس,

وی افزود:امام حسین (ع) متعلق به یک مذهب یا یک دین خاص نیست، بلکه متعلق به تمام بشریت است . راه امام حسین راه نور و راه حقیقت و عدالت است و بهترین راه برای زنده نگه داشتن یاد امام حسین ادامه راه این انسان بزرگ است. یعنی ادامه راه مبارزه با ظلم و فساد و ناعدالتی است."
امام جمعه اشنویه با بیان اینکه تمام روایات و آثار اهل سنت یزید را تقبیح می کنند ، گفت : یزید در تاریخ شفاهی و کتبی بزرگان اهل سنت فردی لعین شده معرفی شده و به نفرت و لعنت از وی یاد شده است، در مقابل  قیام امام حسین (ع) در تمام آثار بزرگان اهل سنت  قیامی برحق و در راه زنده نگه داشتن اسلام و راه پیامبر بوده است و امام حسین شهید راه امر به معروف و نهی از منکر و شهید راه حقانیت و نور معرفی شده است.
ماموستا خاتمی همچنین در مورد زوایای قیام امام حسین (ع) گفت: امام حسین برای جنگ به کربلا نرفت و اصلاً هدف وی جنگ نبود، وی در پاسخ به سوالی که از وی در مورد علت سفرش پرسیدند جواب داد : من برای احیای دین جدم و امر به معروف و نهی از منکر به کربلا می روم. اصلاً امام حسین اگر برای جنگ می رفت هرگز زنان و کودکان را با خود نمی برد. زمانی که از وی خواستند تا با یزید بیعت کند امام حسسن جمله مشهور : "هیهات من الذله "را بر زبان آورد و مرگ با عزت را در مقابل زندگی با ذلت انتخاب کرد.

,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه