logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

استاد حوزه علمیه:

در اسلام زن نقش ویژه دارد/اگر زینب نبود از قیام امام حسین(ع) اثری نمی ماند

در اسلام زن نقش ویژه دارد/اگر زینب نبود از قیام امام حسین(ع) اثری نمی ماند
استاد حوزه علمیه گفت: در اسلام زن یک نقش ویژه دارد. اگر در روز اربعین زینب در کربلا عزاداری نمی کرد و اگر در این ایام زینب در کوفه و شام خطبه نمی خواند آیا از خون و قیام امام حسین(ع) اثری می ماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، حجت الاسلام والمسلمین حسن نوروزی از اساتید و مدیران حوزه علمیه در مراسم اربعین حسینی در تایباد عنوان کرد: در ارتباط با واقعه کربلا دو سوال وجود دارد. اول اینکه از اول اسلام در جنگ احد و بدر و در جنگهای گوناگون شهدای زیادی اسلام داده است اما فقط واقعه کربلاست که هر سال پرشورتر از سال قبل زنده نگه داشته می شود و سوال دوم این است که رمز جاودانگی نهضت امام حسین(ع) چیست که این قیام بعد از نزدیک به ۱۴۰۰ سال باز هم زنده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,

وی افزود: گاندی آتش پرست می گوید من رمز و راز مبارزه یارانم با انگلستان را در قیام حسین بن علی می دانم. چه چیزی باعث شده است که امروز میلیونها نفر در سراسر جهان این ایم را گرامی می دارند و سیاه می پوشند؟

,

حجت الاسلام والمسلمین نوروزی به پیاده روی اربعین اشاره کرد و گفت: امروز هیئتهای مسیحی و آشوری و مسلمان و … همه به طرف کعبه دل در حرکت کرده اند.

,

وی ادامه داد: حرکت بیست و چند میلیونی مسلمانان به همه کفر جهانی می گوید ما اهل قرآن و اهل محمدیم. اسلام تولد آن بدست پیغمبر است و استمرار آن به خون حسین بن علی است.

,

این استاد حوزه علل جاودانگی قیام امام حسین را اینگونه بیان کرد: خود سرزمین کربلا و جنگی که در کربلا راه افتاد. امام حسین(ع) و اصحاب امام حسین(ع) بودند. همه ی کسانیکه بهمراه امام به کربلا آمده بودند فقط برای خدا  و دفاع از دین و قرآن آمده بودند و یکی از مهمترین علل جاودانگی آن حضور زنان در کربلا بود.

,

وی تصریح کرد: قبل از اسلام زن در جامعه نقشی نداشت. اروپا امروز زن را کالای مصرفی می داند. اما در اسلام زن یک نقش ویژه دارد. اگر در روز اربعین زینب در کربلا عزاداری نمی کرد و اگر در این ایام زینب در کوفه و شام خطبه نمی خواند آیا از خون و قیام امام حسین(ع) اثری می ماند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه