logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تبرئه ریبری و بنزما از رابطه جنسی با یک نوجوان

تبرئه ریبری و بنزما از رابطه جنسی با یک نوجوان
دادگاهی در فرانسه ریبری و بنزما را که متهم به برقراری رابطه غیراخلاقی شده بودند، تبرئه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  فرانک ریبری و کریم بنزما، دو بازیکن فرانسوی در سال 2009 با "زاهیا دهار" دختر نوجوانی که کمتر از 17 سال سن داشت در یک کلوب شبانه رابطه جنسی داشتند که این بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
دادگاه فرانک ریبری و کریم بنزما تشکیل جلسه داد تا ادعاهایی درباره این دو فوتبالیست فرانسوی مورد بررسی قرار گیرد که در نهایت رای برای این داد که این دو بازیکن مقصر نبوده‌اند و هر دوی آنها را تبرئه کرد.
,
 
,
در جلسه دادگاه نه فرانک ریبری حضور داشت و نه کریم بنزما اما در نهایت دادگاه حکم تبرئه آنها را صادر کرد. کارلو آلبرتو پروسا وکیل ریبری از این حکم دادگاه ابراز خوشحالی کرد و گفت: همچنان که پیش از این هم گفتم فرانک ریبری و خانواده‌اش پس از مسائل به وجود آمده در بحران فرو رفتند اما خوشبختانه با این حکم دادگاه همه چیز ختم به خیر شد. انتظار حکم تبرئه شدن هر دو بازیکن را داشتیم که خوشبختانه در نهایت هم این گونه شد. بی صبرانه در انتظار چنین لحظه‌ای بودیم.
,
 
,
هر چند ریبری اعتراف کرد که با این دختر نوجوان رابطه برقرار کرده است اما کریم بنزما هرگونه رابطه ای را رد کرد هر چند دادگاه در نهایت حکم به تبرئه او نیز داد. سیلوان کورمیه وکیل بنزما هم از صدور حکم تبرئه موکلش خوشحال است. او گفت: از اول هم می دانستم که دادگاه حکم تبرئه بنزما را صادر می‌کند. برای شنیدن این حکم چهار سال صبر کردیم. دوست دارم بگویم که نباید ما تا این اندازه صبر می‌کردیم چرا که از اول هم مشخص بود صحبت کردن درباره چنین مسئله‌ای بی ارزش است و نباید تا این اندازه طول می‌کشید. به هرحال در نهایت خوشحال هستیم که هر دو بازیکن تبرئه شدند.
,
 
,
این رسوایی که در سال 2009 اتفاق افتاد چهره فوتبال فرانسه را لکه دار کرد و باعث شد تا این تیم نتایج بسیار ضعیفی در جام جهانی 2010 کسب کند و حتی نتواند از مرحله گروهی صعود کند.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه