logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

این واقعا یک معجزه است؛

حیرت روزنامه نگار انگلیسی ازحضور میلیونی زائرین اربعین

حیرت روزنامه نگار انگلیسی ازحضور میلیونی زائرین اربعین
"جاناتان ستیل" روزنامه نگار انگلیسی با ابراز تعجب از حجم میلیونی زایران اربعین حسینی این تعداد را شگفت آور توصیف کرد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از سرویس بین الملل رهیاب نیوز، "جاناتان ستیل" روزنامه نگار انگلیسی  با ابراز تعجب از حجم میلیونی زایران اربعین حسینی این تعداد را شگفت آور توصیف کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز،,


این روزنامه نگار در دیدار با مدیر شعبه رسانه در حرم امام حسین علیه السلام اظهار کرد: بزرگ و کوچک و حتی معلولانی که قادر به راه رفتن نیستند بدون توجه به هرگونه تهدیدات امنیتی به سوی کربلا می روند و تنها موضوع مهم برای آنها رسیدن به امام حسین است و این نشان دهنده  میزان عشق آنان به امامشان است.

وی افزود: تمامی این صحنه های حامل پیام روشنی است که همه قادر به درک آن هستند و آن نیزوحدت بین مردم کشورهای و نژادهای مختلف است و قضیه امام حسین که مخالف ظلم می باشد این حجم افراد را با این اشتیاق به سوی خود کشانده است.

ستیل با اشاره به لزوم برجسته کردن این پدیده در رسانه ها تصریح کرد: اگر من بعنوان یک روزنامه نگار در عراق مشغول بودم به نوشتن داستان این زائران کربلا می پرداختم و با آنها در مورد سختیهای طی کردن این مسیر با وجود تهدیدات داعش صحبت می کردم.

وی در ادامه سخنانش با ابراز تعجب می گوید: چگونه شهری کوچک مانند کربلا در چنین شرایطی این تعداد جمعیت را در خود جا داده است؟ این واقعا یک معجزه است چرا که حدود 20 میلیون نفر در روزهایی اندک وارد این شهر می شوند و تمام نیازهای آنها از جمله تغذیه و محل اسکان فراهم شده است. در این شرایط اقتصادی عراق این وضعیت واقعا معجزه است.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه