امام جمعه تربت حیدریه:
رسالت اصلی دانشجو بالا بردن معرفت دینی، تولید علم، امید به جامعه و حفظ روحیه استکبار ستیزی است
امام جمعه تربت حیدریه به دو نامه مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی به جوانان اروپائی اشاره کرد و افزود: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در پیام خود به جوانان اروپائی، توطئه اسلام هراسی را که سردمداران غربی آن را ترویج می دهند را گوشزد کردند و آنها را به درک مفاهیم و حقایق ناب اسلامی دعوت کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تابان تربت، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا عصمتی در خطبه های امروز نماز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: گروههای تروریستی حاکم بر جهان اسلام ساخته و زائیده تفکر پلید جبهه استکبار است که با حمایتهای مختلف سردمداران غربی و مرتجعین عرب منطقه سعی دارند تا چهره ای خشن ومشوش از اسلام ناب را به دنیا معرفی کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,وی بیان داشت: با دولتها و سردمداران غربی سخن گفتن اثری ندارد و لذا رهبر فرزانه انقلاب در این دو پیام مهمی که کمتر از یکسال به جوانان غربی دادند، خواستند تا رابطه فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را با ملتها و بخصوص جونان باز کنند و آنها را از توطئه دولتمردان کشورشان آگاه سازند.
,عصمتی گفت: مقام معظم رهبری ذهن جوانان غربی را به این موضوع مهم سوق دادند که حوادث تروریستی که امروز گریبان غرب را گرفته، مدت زیادی است بر جهان اسلام حاکم شده و بسیاری از ملتها در کشورهای فلسطین و لبنان و عراق و سوریه و یمن، قربانی افکار و اهداف پلید مدعیان دروغین حقوق بشر شده اند.
,رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی در ادامه به روز دانشجو اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین رسالتهای دانشجو در زمان تحصیل در مراکز علمی بالا بردن سطح مفاهیم دینی و اسلامی بر گرفته از قران و عترت است که این مطالبه مقام عظمای ولایت از طیف دانشجوست و لذا دانشجویان به این مهم باید اهتمام خاصی داشته باشند.
,وی گفت: زنده نگه داشتن امید در بین جامعه که دانشجو و سایر اقشار مختلف جامعه مهم است و باید به گونه ای عمل شود که باور، اعتقاد و تفکر خود را به آینده ای ازشمند امیدوار سازد.
,عصمتی حفظ روحیه استکبار ستیزی را برای دانشجو مهم دانست و بیان داشت: اینکه دانشجو باید همیشه بداند که جبهه ای بنام استکبار دائم در حال تو طئه و برنامه ریزی برای انقلاب و اسلام است بسیار ضروری است و لذا نگاه دانشجو به موضوع مقابله استکبار با تمامیت اسلام و حرکت های آزادی بخش جهان، رغبت آنها را به تولید و بالندگی علم بیشتر می کند.
,امام جمعه تربت حیدریه تضارب سلیقه ها را آفت وحدت جامعه اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: تضارب افکار خوب است و باید در جامعه فکر های متعدد باشد، اما تضارب سلیقه ها باعث تفرقه و اختلاف می شود و آفتی بوجود می آورد که انسجام و وحدت جامعه را خدشه دار می کند.
,,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه