انتقاد امام جمعه سردشت از نبود پزشک قانونی در شهرستان
امام جمعه سردشت از نبود پزشک قانونی در سردشت اظهار ناراحتی کرد که چرا مردم بایستی برای انجام حداقل کارهایشان به شهرهای همجوار مراجعه کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بُلفَت، یکی از نمازگزاران قبل از شروع خطبه با انتقاد از وضعیت و عدم رسیدگی به یخبندان خیابان و پیاده روهای سطح شهر خطاب به امام جمعه از شورا و شهرداری سردشت انتقاد کرد که ماموستا سلام امینی در جواب گفت: یکی از بزرگترین مشکلات مردم سردشت که تقریبا به فرهنگی تبدل شده است از تریبون مسجد در جمعه برای بیان هر چیزی بهره می برند که شرعی نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بُلفَت,وی افزود: مردم برای بیان انتقاد خود نسبت به مسئولان شهرستان یا استان بایستی هیئتی از معتمدان، متخصصین یا ریش سفیدان محله یا شهر درست کنند و مشکلات خود را به صورت حضوری مطرح کنند تا جواب قانع کننده ای بگیرند چون در این شرایط تنها درصدد تخریب و دلسرد کردن شخص مامور که برای خواندن نماز آمده برآمده ایم.
,امام جمعه سردشت در بخش دیگری از سخنانش مردم را به تشکیل انجمن هایی دعوت کرد که از وجود افراد دارای عمل بهره می برند و تصریح کرد: چندین سال است که انجمن هایی در سردشت فعالیت می کنند اما هیچ یک از انها عملکردی که موجب تاثیرگذاری مناسبی بر وضعیت مردم شده باشد در آنها مشاهده نگردیده است.
,وی با انتقاد از نبود پزشک قانونی در سردشت گفت: شهر سردشت با وجود اینکه تاریخی بزرگ دارند اما مردمش تاکنون از داشتن پزشک قانونی بی بهره بوده اند و برای انجام حداقل کارهایشان بایستی به شهرهای همجوار مراجعه کنند که این کار هزینه زمانی و مادی برای آنها در پی دارد.
,ماموستا سلام امینی خطبه های امروز جمعه را به یکی از اصول دین اختصاص داد و اظهار کرد: باور و اعتقاد به قیامت از اصول دین بوده و از وعده های الهی است که توسط پیامبران بر انسان ها نازل شده است و بر اساس روایات و احادیث اهل تسنن نمونه های وجوبی هم برای آخر زمان آورده شده است.
,ماموستا امینی عدم به جای آوردن حق الناس را سبب دوری گزیدن اقوام نزدیک انسان ها از یکدیگر عنوان کرد و افزود: هر کسی نسبت به خود و نزدیکانش وظایفی بر عهده دارد که خداوند انسان ها را بر انجامش سفارش کرده است.
,وی نبود امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را دلیل تمام ناملایماتی دانست که امروزه جامعه مسلمین از آن رنج می برند که در پایان مردم را انجام ان توصیه کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه