واکنش دژاگه به انتخاب بهترین هافبک چپ تیم ملی

واکنش دژاگه به انتخاب بهترین هافبک چپ تیم ملی
هافبک تیم ملی ایران پس از انتخاب به عنوان بهترین هافبک چپ تاریخ تیم ملی پس از انقلاب گفت: واقعا افتخار می‌کنم که هواداران من را انتخاب کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس ، اشکان دژاگه، هافبک تیم ملی، پس از انتخاب به عنوان بهترین بازیکن چپ فوتبال ایران پس از انقلاب اسلامی در گفتگو با باشگاه هواداران تیم ملی گفت: «واقعا از هواداران ممنونم. متاسفانه نتوانستم دوشنبه قبل برنامه ٩٠ را تماشا کنم و پدر و مادرم من را از این موضوع مطلع کردند.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش وبسایت باشگاه هواداران، او ادامه داد: واقعا افتخار می‌کنم که هواداران من را انتخاب کردند. البته همه بازیکنانی که نامزد این عنوان بودند بازیکنان خوبی بوده و هستند و من همین که توانستم در بین گزینه‌ها باشم خوشحالم و اکنون افتخار می‌کنم که توسط هواداران انتخاب شده‌ام.

,

بازیکن باشگاه «العربی قطر» ادامه داد: همیشه سعی می‌کنم برای تیم ملی کشورم مفید باشم و هر وقت این فرصت نصیبم شده پیراهن تیم ملی را بر تن کنم با قلب و تمام وجودم برای پیراهن کشورم ایران جنگیده‌ام. امیدوارم در آینده هم بتوانم با کمک خدا و اعضای تیم ملی و همچنین هواداران عزیز همیشه برای تیم ملی مفید باشم.

,

انتهای پیام/بخ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه