logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

برپایی نمایشگاه عکس پرتره در آمل /تصاویر

برپایی نمایشگاه عکس پرتره در آمل /تصاویر
عکاس جوان آملی گفت: نمایشگاه عکس پرتره برای ماندگار کردن چهره هنرمندان آملی برگزار شد که پیشکسوت‌های عرصه هنر و پزشکی، چهره‌هایی هستند که از تصویرشان در این نمایشگاه کار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر هراز، داریوش منصوری عضو کانون عکاسان حوزه هنری استان مازندران، نمایشگاه عکس پرتره را در نگارخانه زر آمل با حضور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان افتتاح کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز,

داریوش منصوری از سال 1368 کار عکاسی را شروع کرد و بدون تحصیلات آکادمیک در زمینه عکس و فقط به‌صورت تجربی به موفقیت‌های بسیاری در زمینه عکس مخصوصا عکس پرتره دست یافت.

وی همچنین عضو انجمن عکاسان اداره ارشاد آمل و عضو اتحادیه عکاسان آمل است.

منصوری با 36 اثر در این نمایشگاه آثار خود را به نمایش گذاشت که کلیه علاقمندان می‌توانند همه روزه از ساعت 16 تا 19 عصر به مدت پنج روز از این نمایشگاه بازدید کنند.

این عکاس جوان هدف از برگزاری نمایشگاه عکس پرتره را بیشتر دیده شدن هنرمندان آملی عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه برای ماندگار کردن چهره هنرمندان آملی برگزار شد که پیشکسوت‌های عرصه هنر و پزشکی، چهره‌هایی هستند که از تصویرشان در این نمایشگاه کار شد.

وی با بیان این‌که بسیاری از چهره‌های هنرمند و پیشکسوت آملی در این تصاویر وجود ندارد اظهار کرد: هنرمندانی همچون مرحوم حسن غفوری و آقای خشنودی از جمله هنرمندانی هستند که چهره آنها کار نشد.

داریوش منصوری در پایان بابیان این‌که درخواستم از مسئولین توجه بیشتر به هنرمندان است، تصریح کرد: یک هنرمند هم به لحاظ مادی و هم به لحاظ معنوی نیازمند یک پشتوانه قوی است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

, ,

, ,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه