واکنش رئیس مجمع تشکلهای کشاورزی ایران به یک مصاحبه
رئیس مجمع تشکلهای کشاورزی ایران گفت: نباید یک نفر به خاطر تسویه حساب های سیاسی خود عملکرد یک نفر را زیر سوال ببرد کارنامه دیگران نسبت به آقای کلانتری خیلی مشکل دار تراست.[
مسعود اسدی رئیس مجمع تشکلهای کشاورزی ایران در گفتوگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی دانا، در واکنش به مصاحبه آقا محمدی با سایت دانا اظهار داشت : من به عنوان نماینده جامعه تشکل های کشاورزی کشور دوران وزارت کلانتری بر کشاورزی کشور را یکی از درخشان ترین دوره های کشاورزی تاریخ ایران می دانم و شما می توانید این موضوع را از تولید کنندگان بخش کشاورزی سوال کنید که در دوران وزارت کلانتری کشاورزی در چه وضعیتی بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, آقا محمدی,وی افزود: آقای آقا محمدی چه جایگاهی در بخش کشاورزی داشته اند که چنین نظری می دهد و توهین به بخش کشاورزی می کنند در دوران وزارت آقای کلانتری طرح خودکفایی گندم که از نظرات و خواسته های مقام معظم رهبری بود کلید خورد و روز به روز افزایش تولید در تمام قسمت ها را داشتیم و افزایش تولیدات در زمان کلانتری برنامه ریزی شده بوده و به صورت سوری نبوده است.
,اسدی ادامه داد: از آقای آقا محمدی می خواهم استغفار کنند از این لحن بیان آن هم در بحث مسائل کشاورزی؛ در مسائل سیاسی می توانند هر خورده ای دارند به جناح مقابل بگیرند و جناح مقابل هم پاسخ بدهد اما در بحث مسائل کشاورزی احازه بدهد متخصصین و مسئولین امر اظهار نظر بکنند.آقای کلانتری یکی از مدرسین برجسته فاوا هستند و در بعد بین المللی و سازمان ملل صاحب نظر هستند.
, اسدی ادامه داد: از آقای آقا محمدی می خواهم استغفار کنند از این لحن بیان آن هم در بحث مسائل کشاورزی؛ در مسائل سیاسی می توانند هر خورده ای دارند به جناح مقابل بگیرند و جناح مقابل هم پاسخ بدهد ,وی در پایان گفت: نباید یک نفر به خاطر تسویه حساب های سیاسی خود عملکرد یک نفر را زیر سوال ببرد کارنامه دیگران نسبت به آقای کلانتری خیلی مشکل دار تراست.
, وی در پایان گفت: نباید یک نفر به خاطر تسویه حساب های سیاسی خود عملکرد یک نفر را زیر سوال ببرد کارنامه دیگران نسبت به آقای کلانتری خیلی مشکل دار تراست.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه