logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اجرای 5 مرحله عملیات قلع و قمع اراضی غیرمجاز در آمل

اجرای 5 مرحله عملیات قلع و قمع اراضی غیرمجاز در آمل
مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: انجام پنج مرحله عملیات اجرایی حکم قلع و قمع اعیانی و عرصه، 194 و 247 مورد گزارش تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی در قالب فرمت ده‌گردشی و ... از فعالیت‌های امور اراضی شهرستان آمل در هشت ماه نخست سال 94 است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر هراز، سیدمرتضی امینی طی گفت‌وگویی درآمد حاصل از اجاره و فروش اراضی شهرستان آمل در هشت ماه نخست سال 94 که به خزانه دولت واریز شد را مبلغ 2 میلیارد و 206 میلیون و 500 هزار ریال اعلام کرد و گفت: واحد امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل در هشت ماه نخست سال 94 توانست 228 مورد مجوز احداث مسکن، 14 مورد مجوز مسکونی، زراعی و باغی کمیسیون یک ماده یک، 564 مورد پاسخ استعلام اداره ثبت جهت اجرای قانون تعیین تکلیف، 30 مورد شناسایی و گزارش اراضی بایر، 517 مورد پاسخ استعلام دفاتر اسناد رسمی جهت نقل و انتقال اراضی و مسکونی و غیره را در کارنامه هشت ماهه خود به ثبت برساند.
وی در ادامه اظهار کرد: انجام پنج مرحله عملیات اجرایی حکم قلع و قمع اعیانی و عرصه، 194 مورد نقشه‌برداری از اراضی دولتی و 247 مورد گزارش تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی در قالب فرمت ده‌گردشی، از دیگر فعالیت‌های امور اراضی شهرستان آمل است.
مدیر جهاد کشاورزی آمل همچنین به ارائه 58 فقره پرونده متخلفین ساخت و سازهای غیرمجاز به دادگاه شهرستان آمل اشاره کرد و افزود: از این میزان تخلف 57 مورد بر له و یک مورد بر علیه مدیریت حکم صادر شد.
امینی تصریح کرد: بیش از 35 مورد از اراضی دولتی سنددار و 33 فقره پرونده اراضی دولتی نیز جهت فروش در دست اقدام است.
وی در پایان با بیان این‌که مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل در بحث صیانت از بستر تولید و جلوگیری از هرگونه ساخت و سازهای غیرمجاز قاطعانه عمل  خاطرنشان کرد: 63 مورد بر علیه متخلفین تغییر کاربری در دادگاه طرح دعوی شد، ضمن این‌که در طرح پایش و شناسایی از اراضی بلاکشت، برای 30 نفر از مالکین اخطار کتبی ارسال شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه