عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
رفع تحریم نفتی باید به افزایش صندوق توسعه ملی منجر شود نه بودجه عمومی کشور
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت:ما باید عواید حاصل از فروش نفت را به سمت صندوق توسعه ملی ببریم که امکان سرمایه گذاری بخش خصوصی را فراهم کند این یک اقدام جدی برای اقتصاد ملی خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا پور ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار “کسبه کرمان “ در رابطه با اوضاع اقتصاد نفتی درکشور گفت:یکی از چالش هایی که در اقتصاد ایران با آن روبرو هستیم و در اقتصاد مقاومتی هم بارها مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند و بایستی مدنظر قرار داد موضوع کاهش وابستگی بودجه عمومی به نفت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “کسبه کرمان “ , “کسبه کرمان “,
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: ما در موضوع تحریمها و در بحث بحرانهای جهانی شرایطی را در کشور درک کردیم که کمترین میزان درامدهای نفتی در طول سالهای اخیر در ایران رخ داده است؛ امسال پیش بینی ما این است که بیش از ۲۵میلیارد دلار نفت نتواینم بفروشیم؛ در ۶ ماهه اول ۱۲٫۴ میالیارد دلار فروش نفت داشتیم، پیش بینی ما این است که اگر این روند ادامه داشته باشد تا آخر سال میزان فروش به ۲۵ میلیارد دلار برسد.
,
وی خاطرنشان کرد: موضوع مهم دیگر در بحث تحریم های ظالمانه بر علیه ایران است که باید لغو شود این یک رفتار ظالمانه ای است که جمهوری اسلامی با اقتداردر مقابل آن ایستاده است و مجلس و دولت از این روندحمایت کرده و مقام معظم رهبری هدایت کل مجموعه را به عهده داشته است .
,
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اذعان کرد:اگر به حق و حقوق خودمان برسیم و تحریمهای نفتی برداشته شود مساله مهمی در اقتصاد ما مطرح می شود و آن این است که اگر فروش نفت ما به سه میلیون بشکه برگشت دوباره می خواهیم سهم نفت در بودجه عمومی کشور را به ۷۵ درصد برسانیم اگر این اتفاق بیفتد خطای راهبردی دولت درحوزه اقتصاد است.
,
وی با اشاره به اینکه اگر افزایش فروش نفت رخ دهد ادامه داد: ماباید عواید حاصل از فروش نفت را به سمت صندوق توسعه ملی ببریم که امکان سرمایه گذاری بخش خصوصی را فراهم کند این یک اقدام جدی برای اقتصاد ملی خواهد بود در صورت رفع تحریمها و در صورتی که اروپایی ها به تعهدات خودشان عمل کنند و ما بتوانیم فروش نفت را افزایش دهیم و درآمد را به بودجه عمومی کشور وارد کنیم این یکی از خطاهای بزرگ راهبردی اقتصاد کشور خواهد بود.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه