logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

شعبه ویژه رسیدگی به جرایم ویژه انتخاباتی در دادگاه جزایی تایباد آغاز به کارنمود

شعبه ویژه رسیدگی به جرایم ویژه انتخاباتی در دادگاه جزایی تایباد آغاز به کارنمود
دو شعبه در دادگاه و دادسرای عمومی و انقلاب تایباد به منظور رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در دادگستری تایباد از امروز کار خود را بصورت رسمی آغاز نموده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، محمد علی رواستان رییس دادگستری شهرستان تایباد درحاشیه نشست برنامه ریزی شورای پیشگیری از جرایم انتخاباتی که درمحل دادگستری شهرستان تایباد به خبرنگار ما گفت: به منظور رسیدگی به تخلفات احتمالی انتخاباتی درشهرستان تایباد، دو شعبه در دادگاه و دادسرای عمومی و انقلاب تایباد به منظور رسیدگی به تخلفات انتخاباتی دردادگستری تایباد از امروز کار خود را بصورت رسمی آغاز نموده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,

وی اظهارکرد: شعبه 101جزایی تایباد به ریاست قاضی صابر و در دادسرای تایباد شعبه اول دادیاری به ریاست محمد باری به تخلفات احتمالی انتخاباتی رسیدگی می کنند.

,

وی با اعلام شماره تلفن 05154533388 بعنوان تلفن پاسخگویی به دریافت گزارشات مردمی درخصوص تخلفات احتمالی انتخاباتی، افزود: باتوجه به اینکه در دهه چهارم انقلاب اسلامی قرارداریم و د راین مدت انتخابات به لحاظ حضور و شرکت حداکثری مردم از افتخارات نظام جمهوری اسلامی بوده و این انتخابات هم با توجه به مسایل منطقه و جهان و رشد روزافزون تروریسم و اسلام هراسی، که توسط دشمنان اسلام برنامه ریزی می شود، همه باید تلاش کنیم که در برگزاری این انتخابات با کمال آرامش وسلامت برگ زرین دیگری بر افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران بیفزایند.

,

رییس دادگستری شهرستان تایباد ضمن تاکید برحضور اعضای ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی در این نشست مهم گفت: شورای پیشگیری از جرایم انتخاباتی برای هماهنگی با امامان جمعه وجماعات، فرهنگیان، نیروهای تاثیر گذار در مسایل شهرستان برای همسوسازی وافزایش اعتماد مردم برنامه ریزی نموده است.

,

رییس  کارگروه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان تایباد افزود: توجیه مدیران شهرستان با تبیین قانون انتخابات برای رعایت قانون توسط مسئولین و برنامه ریزی برای حفظ امنیت لازم در زمان برگزاری انتخابات از دیگر برنامه های کارگروه پیشگیری ازوقوع جرم درشهرستان تایباد می باشد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه