مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان:

حتی دولت به تعهدات خودش عمل نکند دانشکده علوم قرآنی تعطیل نمی‌شود

حتی دولت به تعهدات خودش عمل نکند دانشکده علوم قرآنی تعطیل نمی‌شود
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان گفت: اعتراض برخی از آن‌ها نسبت به بودجه عمرانی نسبت به تکمیل ساختمان دانشگاه است این ساختمان به اعتبار نیاز دارد و حتی اگر دولت به تعهدات خودش عمل نکند دانشکده علوم قرآنی تعطیل نمی‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آساره خبر، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین مرتضی خاک‌باز، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان نیز در جمع خبرنگاران بابیان اینکه  دانشکده علوم قرآنی وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه است، گفت: دولت تعهد کرده طی 3 سال مخارج دانشکده را تأمین می‌کند و در سال چهارم سازمان اوقاف یا دانشگاه علوم قرآنی قم آن‌ها پوشش دهد که تا امروز کمابیش به تعهدات عمل کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آساره خبر،,

  خاک‌باز بابیان اینکه صحبت تعطیل شدن آن پیش کشیده شده اما تعطیل نمی‌شود، افزود: برنامه بر جمع شدن آن بود با توجه به این‌که دولت توان پرداخت مخارج آن را ندارد اما نهایتاً با جمع‌بندی که بین ستاد استان و سازمان شد به کار خودش ادامه می‌دهد.

,

  مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان بابیان اینکه اعتراض برخی از آن‌ها نسبت به بودجه عمرانی نسبت به تکمیل ساختمان دانشگاه است ، تصریح کرد: این ساختمان به اعتبار نیاز دارد و حتی اگر دولت به تعهدات خودش عمل نکند دانشکده علوم قرآنی تعطیل نمی‌شود.

,

 

,

انتهای پیام/ د

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه