logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر جمعیت هلال احمر دهاقان:

تکریم معلولین درگاه ورودی آن ها به جامعه است

تکریم معلولین درگاه ورودی آن ها به جامعه است
همزمان با هفته معلولین مدیر جمعیت هلال احمر به همراه مسئولان شهرستان از مراکز توانبخشی موعود و نور شهرستان دیدن کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهاقان نا، در این دیدار صمیمانه که مورد توجه اعضای غنچه های هلال نیز قرار گرفت از دستاوردهای هنری مددجویان تحت پوشش مراکز توانبخشی بازدید به عمل آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهاقان نا، ,

در حاشیه نشست مدیر شعبه دهاقان با مسئولان مراکز توانبخشی و رئیس بهزیستی شهرستان، سیدمرتضی عمادی ضمن قدردانی از تلاشهای مسئولان، مربیان و اولیاء مددجویان در حمایت از زندگی و سلامت توان خواهان، صیانت از حقوق این قشر را مورد تأکید قرار داده و افزود: تکریم و تأمین احترام معلولین درگاه ورودی آن ها به جامعه است که بایستی مورد توجه قرار گیرد.

,

عمادی دستاوردهای هنری و حرفه آموزی مددجویان را نمونه بارز توانمندیهای این قشر بر شمرده و اظهار امیدواری کرد شهروندان عزیز دهاقان نیز از نزدیک خودباوری و اعتماد به نفس توان خواهان را نظاره گر باشند.

,

در این دیدار ۳ ساعته تعدادی از کانون های غنچه های هلال به همراه والدین و مربیان خود از دو مرکز موعود و نور دهاقان بازدید داشته و از نزدیک با توان خواهان دیدار کردند.

,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه