اولین سوگواره "در سوگ خورشید" خراسان شمالی:

اختتامیه سوگواره استانی "در سوگ خورشید" در شیروان برگزار شد+تصاویر

اختتامیه سوگواره استانی "در سوگ خورشید" در شیروان برگزار شد+تصاویر
اختتامیه نخستین سوگواره استانی "در سوگ خورشید" با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در مجتمع فرهنگی هنری غدیر شیروان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی شیروان، اختتامیه نخستین سوگواره استانی "در سوگ خورشید" با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی و معاون فرهنگی وی، امام جمعه، فرماندار و فرمانده سپاه شیروان و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شیروان در سالن غدیر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی شیروان,

, ,

"احمد زیبایی" رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شیروان ضمن خیر مقدم به شاعران و مسئولین گفت: این سوگواره اولین سوگواره شعر عاشورایی در استان است و شرکت کنندگان در دوبخ اصلی و ویژه با یکدیگر رقابت کردند که در بخش اصلی آثاری با مضامین محرم و عاشورا داوری شدند و در بخش ویژه نیز آثاری با موضوعات امر به معروف  و نهی از منکر، نماز، حجاب و عفاف، ایثار و شهادت و وحدت و همبستگی مورد داوری قرار گرفتند.

,

زیبایی اشاعه فرهنگ و ادبیات آئینی عاشورا شناسایی و تجلیل از پدیدآورندگان آثار فاخر فرهنگی، اشاعه آثار ادبی مرتبط با عاشورا و ارتقاء سطح کیفی شعر آئینی و گسترش هر چه بیشتر آن و معرفی جلوه‌های عاشورا و بیان فضایل امام حسین (ع) و یاران باوفایش را از اهداف این سوگواره  برشمرد.

,

, ,

وی گفت: بیش از 100 شعر به دبیر خانه رسیده که 90 مورد از آثار رسیده مرتبط با موضوع سوگواره بودند.

,

زیبایی افزود: داورانی از شیروان، بجنورد و اسفراین داوری شعرهای رسیده را بر عهده داشتند.

,

, ,

انقلاب و 8 سال دفاع مقدس ما را شعر عاشورایی هدایت کرد

,

در ادامه "حجت الاسلام حسین کوثری" امام جمعه شیروان گفت: امروزه وظیفه ما این است که دینمان را صادر کنیم.

,

وی گفت: اگر به اندازه ای که برخی برای نقل و انتقال مواد مخدر زمان صرف کرده اند برای دین صرف می کردند جهان را مسلمان کرده بودیم.

,

حجت الاسلام کوثری گفت: فرهنگ جهادی را باید با زبان شعر منتقل کرد که انقلاب و 8 سال دفاع مقدس ما را این شعر هدایت کرد.

,

وی افزود: شعر باید در روح بی جان جامعه روح بدمد و این فرهنگ انسانی و اخلاقی را زنده کند.

,

, ,

, ,

 

,

ادبیات آیینه افکار و مکتب و گرایش هر ملتی است

,

"حسین ثابت قدم وحید" مدیر کل فرهنگ و ارشاد خراسان شمالی نیز در سخنانی گفت: بارز ترین شاخص شعر شیعه، ظلم و ستمهایی است که بر دودمان پاک حضرت محمد(ص) رفته است.

,

وی گفت: در بین شعر شیعی شعر عاشورایی جایگاه خاصی دارد که تبلورش از حرکت اباعبدالله الحسین(ع) از مدینه می باشد.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

از دیگر برنامه های این سوگواره می توان به اجرای تعزیه، پخش کلیپ و نماهنگ و تجلیل از برگزیدگان آثار برتر اشاره کرد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه