logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

فیلم/ پایین کشیدن پرچم عزای حسینی توسط پلیس آذربایجان!

فیلم/ پایین کشیدن پرچم عزای حسینی توسط پلیس آذربایجان!
این فیلم از طریق Az tv که یک شبکه دولتی در آذربایجان بوده پخش شده، که در آن پلیس این کشور در حال پایین آوردن پرچم عزای امام حسین و حضرت ابوالفضل العباس در نارداران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، چند شب پیش شبکه Az tv (اذ تی وی) جمهوری آذربایجان برنامه ای رو از نارداران که یک شهر مذهبی در این کشور بوده پخش کرد که مایه تاسف و اندوه مسلمانان بیننده این برنامه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان, آران مغان, آران مغان,

این شبکه در ابتدا از نارداران با عنوان «جنایتکار آدا» یعنی نارداران را منطقه ای جنایتکار قلمداد کرده و در ادامه با غرور و تکبر به پخش برچیدن پرچم های سیاه امام حسین از کوچه و خیابانهای نارداران توسط مامورینی کرد که سوار بر بولدوزر مشغول جمع آوری پرچم های سیاه رنگ امام حسین و تابلو بزرگی به نام ابوالفضل العباس که بخاطر اربعین نصب شده کرد.

,

تاسف بارتر اینکه ماموران بعد از پایین کشیدن پرچمهای سیاه از خیابان و کوچه های نارداران، به جای آن پرچم آذربایجان را چنان نصب می کردند که انگار خاک اشغالی را آزاد کرده اند.

,

این سئوال را باید از مقامات آذربایجان پرسید: شماها که به پرچم و نمادهای امام حسین بی حرمتی و دینداران را جنایتکار عنوان می کنید چرا در مقابل تحرکات وهابیون هیچ  اقدامی انجام نمی دهید؛ و بدتر اینکه کشور شما که 85 درصد جمعیتش را شیعیان تشکیل می دهد چرا به جای به رسمیت شناختن فرهنگ، آداب و رسوم و فعالیتهای دینی اش، فرش قرمزی برای هم جنس گراها پهن کرده و در عوض نه تنها اجازه برگزاری آیین های مذهبی را به دینداران نمیدهید، بلکه آنان را مخالف حکومت قلمداد می کنید!

,

******

 

,

, ,

******

,

,

, ,

, ,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه