یادداشت/
دو امانت گران بهای پیامبر در نزد مسلمانان
پیامبراکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: ای مردم، من دو امانت گران بها در میان شما قرار میدهم و این دو هرگز از هم جدا نخواهند شد تا روز قیامت در کنار حوض کوثر بر من وارد شوند. این دو امانت گران بها، یکی قرآن است و دیگری اهل بیت و عترت من؛ از آن ها پیشی نگیرید که دچار پراکندگی می شوید و از آنها کوتاهی نکنید که به هلاکت میافتید و به آنها نیاموزید که ایشان از شما داناترند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زنجانم، پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله یک شخصیت عظیم، با ظرفیت بینهایت و با خلق و رفتار و کردار بی نظیر در صدر سلسله انبیا و اولیا قرار گرفته است، از همین روست که ما مصطفی ندیدیم ولی مهرش به جان خریدیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنجانم, پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله یک شخصیت عظیم، با ظرفیت بینهایت و با خلق و رفتار و کردار بی نظیر در صدر سلسله انبیا و اولیا قرار گرفته است، از همین روست که ما مصطفی ندیدیم ولی مهرش به جان خریدیم.,

,
, هرکس از رحمت پیامبر مهربانی ها با خبر می شود تپش قلبش به عشق پیامبرش شدت می گیرد.
,نبیّ مکرّم اسلام، جدای از خصوصیات معنوی و نورانی و اتصال به غیب، از لحاظ شخصیت انسانی و بشری، یک انسان فوق العاده طراز اول و بینظیر است. خدای متعال شخصیت روحی و اخلاقی آن بزرگوار را در ظرفی تربیت کرد و به وجود آورد که بتواند آن بار عظیم امانت را بر دوش حمل کند۱.
, ۱,سیره پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله که از چنین شخصیت متعالی سرچشمه گرفته است؛ سرشار از نکات معنوی برای زندگی دنیوی و اخروی مسلمین است، درباره سیره رسول گرامی اسلام صلّی الله علیه و آله چنین نقل کرده اند؛ نبی اکرم صلی الله علیه و آله با آن که خداوند گذشته و آینده او را بخشوده و آمرزیده بود، کوشش و تلاش بسیاری در انجام عبادات داشت.
,آن حضرت، همواره با اهل خانه خود در کارهای خانه شرکت میکرد، و کمک به نیازمندان، از دیدگاه ایشان ارزش بالایی داشت، حضرت خاتم الانبیا صلّی الله علیه و آله هم دوش مسلمانان کار میکرد و همیشه کارگران و تولیدگنندگان عرصه اقتصادی را تشویق مینمود.
,همواره در مسایل شخصی و مربوط به خود آن حضرت، ملایم و با گذشت بود؛ ولی در مسایل عمومی و حریم قانون، دیگر گذشت و ملایمت نمینمود و طبق قانون و شرع اسلام عمل مینمود.
,پیامبر خدا صلّی الله علیه و آله در هم نشینی با مردم، بسیار مهربان و گشاده رو بود و در سلام کردن، بر همگان حتی کودکان و بینوایان پیشی میگرفتند.
,پیامبراکرم صلی الله علیه و آله رسالت خویش را به نیکوترین وجه به پایان رساند، و کم کم آماده دیدار حق گشت و دو امانت برای مسلمین به ودیعه نهاد، که پیروی از آنها متضمن سعادت ابدی است.
,انتهای پیام/
,1) غروب خورشید مکه (رحلت پیامبر گرامی اسلام صلّی الله علیه و آله) ، حمزه کریم خانی، مجله گلبرگ، شماره 61، ص 87
, 1) غروب خورشید مکه (رحلت پیامبر گرامی اسلام صلّی الله علیه و آله) ، حمزه کریم خانی، مجله گلبرگ، شماره 61، ص 87]
ارسال دیدگاه